Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 863 hodnocení
  • Čistota 6,9
  • Vybavení 5,9
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 7,4
  • Služby 7,1
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

Danny od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Superior
Zůstal 2 nocí v červen 2016
OK
Not so good. Need improvment
Hodnoceno 02 září 2016

AWANG od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Hodnoceno 31 srpna 2016

junita od Malajsie
Skupiny
Apartmá se 3 ložnicemi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Hodnoceno 30 srpna 2016

Nazri od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Not good
I dont like
Hodnoceno 28 srpna 2016

SHAMROSLEE od Malajsie
Skupiny
Apartmá se 3 ložnicemi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Hodnoceno 24 srpna 2016

WIDAWATIE od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Hodnoceno 21 srpna 2016

George od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Hodnoceno 20 srpna 2016

WILFRED od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Should be accept all include breakfast.
Hodnoceno 20 srpna 2016

toh od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Need to upgrade
Too old need to upgrade.overall worth it for short stay.
Hodnoceno 19 srpna 2016

Zakiah od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Apartmá se dvěma ložnicemi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
room need refurbish, room leakage through windows when its raining, breakfast lousy, not much channels tv, gym equipment outdated and spoilt, Overall, will be 1st & last stay
Hodnoceno 18 srpna 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: