Nainital a zdejší nabídka všech 342 ubytování.
Mount N Mist Hotel
Zobrazit více fotografií
Koupelna
Zobrazit více fotografií
Koupelna
Zobrazit více fotografií
Dobré hodnocení 6,8
Zobrazit všechna hodnocení

"Distance from mall road"

vivekIndia
Restaurace
Zobrazit více fotografií
5,7 Hodnocení polohy
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 11 fotografií
5,7Poloha
  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • denní úklid pokojů

  • 24hodinová pokojová služba

  • restaurace

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Pokoj Super Deluxe (Super Deluxe)
  • Výhled: Příroda
  • 18 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Deluxe (Deluxe)
  • Výhled: Příroda
  • 16 m²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny

Mount N Mist Hotel – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (6)

6,8

Vybrat typ cestovatele
Dobré
na základě 6 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 5,7
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 8,7
  • Poměr cena/kvalita 6,7
Dobré
na základě 2 hodnocení
  • Čistota 6,0
  • Poloha 6,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 9,0
  • Poměr cena/kvalita 7,0
Dobré
na základě 1 hodnocení
  • Čistota 6,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 4,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 6,0
Velmi dobré
na základě 1 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 10,0
  • Poloha 4,0
  • Služby 10,0
  • Poměr cena/kvalita 6,0
Dobré
na základě 2 hodnocení
  • Čistota 6,0
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 7,0
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English

Typ pokoje
  • Pokoj Deluxe
  • Pokoj Super Deluxe

Seřadit podle
Zobrazeno 6 hodnocení
  • vymazat vše

7,6
vivek – Indie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2017
Velmi dobré”
Distance from mall road
Hodnoceno 20 června 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,4
simple – Indie
Skupina
Pokoj Deluxe
Zůstal 2 nocí v leden 2017
Best in price”
Value money , near many places of interest. Naini lake free drop n take.. enjoyed
Hodnoceno 30 ledna 2017
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
Mount N Mist Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,4
Sachin – Indie
Rodina s malými dětmi
Pokoj Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
Cosy rooms , Overall Good Services !!”
Pick n Drop facilities were satisfactory however cut off time at night should have been more for travelers as who would like to come back to hotel at 8:30 pm from Mall Road . Cleanliness , good customer service , courteous & honest staff !! Not suitable for people who would wish to do sight viewing from hotel room
Hodnoceno 11 června 2016
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission.Right now we upgrade our pick up and drop timing to 11.00 pm. Look forward to having you back soon.
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
Mount N Mist Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
5,3
Varuna – Indie
Skupina
Pokoj Deluxe
Zůstal 2 nocí v srpen 2015
Good rooms, cleanliness may be worked upon”
Rooms, staff and bedding
It was good, we had fun. Rooms were comfortable with respect to size and bedding. Cleanliness was a bit issue but staff acted well. Some of the doors, like bathroom were too tight to open and required a lot of power to push and pull. Since it was raining heavily , the bathroom towels were not replaced due to shortage and rooms were stinking. Staff got freshener on reuqest. Bathroom taps and fixtures were not functioning , work on them. Thanks
Hodnoceno 24 srpna 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the rooms, bathroom strive to provide you with a top-notch experience during your next visit. Look forward to having you back soon.
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
Mount N Mist Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
4,7
varun – Indie
Pár
Pokoj Super Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Worst hotel”
Worst...Pics on sites & rooms are different as per reality. Rooms are uncleaned. dirty & very bad smell. Bed sheets & quilt are dirty & smell badly. Complaint so many times with hotel staff but corrective measures taken by them. Breakfast was horrible (included in package) No eggs, nothing. Served puri sabzi & Bread. Breads was not toasted. totally worst experience with hotel. After so many fights they changed the room next day.
Hodnoceno 06 července 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the Service, Food and Staff Behavior we server different menu according to day... we didn't same breakfast every day, we served you sandwich not butter toast. We didn't fight with our any guest we told you at check in time that if you don't like the room we change your room on next day.But thanks for this review after this review we continuously improve our self and getting positive review for clients. Thanks for encourage us.
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
Mount N Mist Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,7
Pankaj – Indie
Pár
Pokoj Deluxe
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
awsome food n service”
staff service and location
It was great
Hodnoceno 02 listopadu 2014
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Odpovězeno 10 června 2017
Zobrazit více
Mount N Mist Hotel
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
Ceny se zobrazí po výběru dat Data si vyberu později >
<Dříve
červenec 2017
poútstčtsone
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Později>
srpen 2017
poútstčtsone
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031