Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 22426 hodnocení
  • Čistota 6,8
  • Vybavení 5,9
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,4
Seřadit podle

Jarislav od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v leden 2014
Všechno v pohodě
Cena dobrá, jídlo dobré, hned u zastávky vlaku na letiště.. (Paya Thai)
Hodnoceno 29 ledna 2014

Tomas od Česká republika
Páry
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Skvělý hotel mezi letištěm a centrem
Poloha, splněné očekávání, pohodlí hotelu
Bydleli jsme zde dvakrát na začátku a na konci naší dovolené. Vždy jsme dostali jiný typ pokoje, protože naše typy byly již obsazené, ale vždy jsme dostali lepší. Stinná stránka mělo být umístění nadzemní vlakové dráhy a druhého klasického vlaku se zastávkou hned u hotelu (40m), ale nakonec nám to ani nevadilo. Poprvé jsme bydleli v 7. patře a to bylo dokonce ihned v úrovni nadzemky a podruhé jsme byli ve 14. patře a v obou pokojích jsme se vyspali dobře. Druhým problémem měla být dostupnost do centra, ale ta je naopak naprosto skvělá díky nadzemce, kterou se dostanete do centra za 30 THB a také jsme využili autobusovou dopravu, kterou jste v centru za v průměru 10 THB (pro tu doporučuji mapy Google). Taxi nebylo vůbec třeba. Jídlo jsme na hotelu nevyužili, kousek jsou stánky, kde se vaří Thajské opravdové speciality a ne ty pro cizince v restauracích. Takže zde skvělá večeře za 80 THB pro dva. Ihned před hotelem je FamilyMart a tak 400m je 7-11. Velké nákupy a trhy jsou dvě stanice nadzemky směrem k centru.
Hodnoceno 17 ledna 2014

Stanislav od Česká republika
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Bylo to fajn
Pohodlí,dopravní dostupnost,personál.
Vše Ok.Dokonce nám dali lepší pokoj než jsme si zamluvili takže spokojenost.
Hodnoceno 26 prosince 2013

Alexander od Rusko
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Dobry levny hotel pro tranzitni cesty pres BKK
Vstricny personal, vedle je linka vlaku na letiste, ciste pokoje
Neberte nejlevnejsi Junior, muze byt rozbita baterije v koupelne, spinavy koberec nebo zapach v pokoji, zvlaste v 19.patre. Historicky centrum je daleko, cesta tam vezme kolem 40-60 minut. Internet je za 250 bat za den. Dobry hotel pro kratkodobe pobyty v Bangkoku!
Hodnoceno 29 března 2013

Premysl od Česká republika
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v březen 2013
Cisty pokoj, vyhodna poloha u vlaku na letiste
poloha, cistota, vlakove spojeni
Dostali jsme cisty pokoj se standartnim vybavenim, trochu rusil hluk z projizdejicih vlaku. Dost nas prekvapila vratna kauce 1500 BHT/ 50 Euro pri Check-inu. Byla to nase posledni noc pred odletem a tak jsme uz nemeli moc hotovosti.
Hodnoceno 22 března 2013

Pavla od Česká republika
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v březen 2013
Dobrá dostupnost z letiste
Dostupnost, personal, klid
Hodnoceno 18 března 2013

Milan od Česká republika
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v duben 2012
Krasny hotel a personal s usmevem na rtech
Hotel byl pro me dobrou lokalitou,pro me poznavani Bangkoku,dobry spoj za ucelem meho pobytu v hotelu..co se me libylo :super servis hoteloveho personalu..
Personal velice mily a profesionalni postoj k hotelovym zakaznikum
Hodnoceno 09 května 2012

Lukas od Česká republika
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v březen 2012
Hlučná tmavá díra s nízkým stropem
sousedí s nadzemkou, jste blízko letsiste...
probuzeni v 8.30 kdy z vedlejsiho pokoje se ozyvaly rany a zvuky vrtacky nebyly pro prvni stravene noci nicim prijemnym, ale nastesti jsem pri tom dokazali jeste usnout...Recepci zprijemnuje serie 3 akvarii a ochotny otvirac dveri, tim pozitiva konci...
Hodnoceno 12 dubna 2012

kleng od Indonésie
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v únor 2016
Good experience
Whenever my husband and I come to Bangkok, we choose this hotel. The service is good, the food is excellent, the rooms are cozy, clean and beautifully furnished. I just wish that they have a gym for me and my husband to use.
Hodnoceno 30 září 2016

somchai od Thajsko
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v září 2016
Low price and nice stay
Friendly staff. Very clean room. Attentive and courteous staff cleaning. The hotel is near the sky train station - very convenient to all points of the city. Very comfortable.
Hodnoceno 30 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: