Skvělé 8,5
na základě 4864 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 4864 hodnocení
  • Čistota 8,8
  • Vybavení 8,1
  • Poloha 9,2
  • Pokojový komfort/standard 8,6
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,7
Seřadit podle

ang od Singapur
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Hodnoceno 22 září 2016

ONG od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Standard s 1 manželskou postelí
Zůstal 4 nocí v září 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Hodnoceno 22 září 2016

Lai od Malajsie
Skupina
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal jednu noc v září 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Hodnoceno 22 září 2016

Chee od Singapur
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s manželskou postelí
Zůstal 4 nocí v únor 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Hodnoceno 22 září 2016

vy od Vietnam
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Standard s 1 manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v září 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Hodnoceno 21 září 2016

Tan od Singapur
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červen 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Hodnoceno 21 září 2016

Vincent od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokój Deluxe z 2 pojedyńczymi łóżkami
Zůstal 3 nocí v září 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Hodnoceno 19 září 2016

Vincent od Singapur
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Highly Recommended
Friends recommendation and the location was what attracted us to book this hotel. No Regrets.
Hodnoceno 19 září 2016

YING od Singapur
Pár
Pokoj typu Standard s 1 manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v duben 2016
superb clean and comfy room
so so customer service . but great location and room with unblocked view. pool and steambath are getting dated though
Hodnoceno 19 září 2016

YING od Singapur
Skupina
Zůstal jednu noc v duben 2016
Great location , covered walkway to malls!
room is very comfortable . but cold service from staff...
Hodnoceno 19 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: