Velmi dobré 7,6
na základě 376 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 376 hodnocení
  • Čistota 7,9
  • Vybavení 7,2
  • Poloha 8,5
  • Pokojový komfort/standard 7,5
  • Personál 7,6
  • Poměr cena/kvalita 7,3
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Dominic od Austrálie
Obchodní cestující
Studio
Zůstal jednu noc v červen 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Hodnoceno 01 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nadia od Mauricius
Obchodní cestující
Studio
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Hodnoceno 20 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Shanelle od Austrálie
Obchodní cestující
Studio
Zůstal jednu noc v červen 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Hodnoceno 08 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ewan od Austrálie
Obchodní cestující
Studio
Zůstal jednu noc v červen 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Hodnoceno 04 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Cheryl od Austrálie
Páry
Apartament Studio Executive
Zůstal jednu noc v květen 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Hodnoceno 02 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Trudy od Austrálie
Páry
Studio Executive
Zůstal jednu noc v květen 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Hodnoceno 26 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Parina od Thajsko
Skupiny
Studio
Zůstal jednu noc v květen 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Hodnoceno 19 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nabil od Austrálie
Obchodní cestující
Studio
Zůstal jednu noc v duben 2016
Good hotel
Nice people
Hodnoceno 04 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

shirley od Indonésie
Páry
Studio
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Hodnoceno 29 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nyanlang od Austrálie
Skupiny
Studio Executive
Zůstal jednu noc v duben 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Hodnoceno 28 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: