Parkview Holiday Apartments
Parkview Holiday Apartments
Zobrazit všech 26 fotografií
Apartmá 2 Parkview Holiday Apartments
Apartmá 2
Zobrazit všech 26 fotografií
Pohled zvenku Parkview Holiday Apartments
Pohled zvenku
Zobrazit všech 26 fotografií
soukromý bazén Parkview Holiday Apartments
soukromý bazén
Zobrazit všech 26 fotografií
Rekreační zařízení Parkview Holiday Apartments
Rekreační zařízení
Zobrazit všech 26 fotografií
ZOBRAZIT NA MAPĚ Parkview Holiday Apartments
ZOBRAZIT NA MAPĚ
Poloha
Velmi dobré
7,1
Zobrazit všech 26 fotografií Parkview Holiday Apartments
Zobrazit všech 26 fotografií
Odstraněno z oblíbených

Parkview Holiday Apartments

Velmi dobrá poloha
Ubytování v centru (Durban)
Máte dotaz pro Parkview Holiday Apartments?
Dobré
Na základě 14 hodnoceníCo si myslí hosté
6,8
  • vzdálenost od pláže 230 m

  • Centrum města

  • denní úklid pokojů

  • bar

Nabídka pokojů
Dvoulůžkový pokoj Standard (Standard Double Room)
Dvoulůžkový pokoj Standard (Standard Double Room)
...
  • 30 m²/323 ft²
  • sprcha
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmán s výhledem do zahrady (Apartment with Garden View)
Apartmán s výhledem do zahrady (Apartment with Garden View)
...
  • 60 m²/646 ft²
  • sprcha
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá 1 (Suite 1)
Apartmá 1 (Suite 1)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 35 m²/377 ft²
  • 1 dvoulůžko velikosti „Quee...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Apartmá 2 (Suite 2)
Apartmá 2 (Suite 2)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Máte dotaz pro Parkview Holiday Apartments?
Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Po přihlášení jsou ceny ještě nižší!

Přihlaste se nyní
Parkview Holiday Apartments – podrobnější informace

Parkview Holiday Apartments – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit více

Důležitá místa v okolí

Uvedené vzdálenosti jsou založené na měření vzdušnou čarou. Cestovní vzdálenost se může lišit.
Zobrazit méně

Co nabízí

Zobrazit méně

Co navštívit v okolí

Uvedené vzdálenosti jsou založené na měření vzdušnou čarou. Cestovní vzdálenost se může lišit.
Zobrazit více

Nepřehlédněte

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (14)Hodnocení Booking.com (24)
6,8
Dobré
Na základě 14 hodnocení
Vybrat typ cestovatele
Čistota6,7
Vybavení6,0
Poloha7,1
Služby6,9
Poměr cena/kvalita7,4
Podle ověřených zákazníků Agoda
Filtrování hodnocení
Typ pokoje
Apartmá 1
Apartmá 2
Seřadit podle
Zobrazeno 6 ověřených hodnocení
9,6
Kantha – Jihoafrická republika
Pár
Apartmá 2
3 noci/í, duben 2018
Outstanding service Many thanks to Doreen and Jermaine...”
Will surely make this my first option for future bookings. I am impressed
Hodnoceno 04 května 2018
2,8
THANDIWE – Jihoafrická republika
Pár
Apartmá 1
3 noci/í, duben 2018
1”
The hotel is so dirty I was not impressed at all
Hodnoceno 02 května 2018
10,0
Dumisani – Jihoafrická republika
Samostatný cestovatel
Apartmá 2
9 noci/í, prosinec 2017
Pleasure Stay”
Always a pleasure booking in this Hotel. My stay always feels shorter every time. Hotel is not too crowded and staff can easily identify everyone entering and leaving the Hotel. Definitely a keep for all my Durban trips
Hodnoceno 09 ledna 2018
4,0
Andrew – Jihoafrická republika
Pár
Apartmá 2
4 noci/í, prosinec 2017
We had a bad service at the reception interns of reseevation we wwre told that we dont appear on ”
I dont work for parkview i was told that agoda was responsible for this booking not them that was an emotional abuse,as we have paid for 4days but here we were without accomodation,the manager was also not help full,untill one lady helped us,worse the room had no lights but only in f bathroom with only i toilet paper that was already used,we had to buy our own tissue,i will never ever set my foot no reccomend any one to that place at all,even on the 30th the were customers the very same night complainning about the samething it took them more than an hour for them to get hep,it looks like this is hoe parkview operates, what was gonna happen to my money if we went to look for onother place day? that
Hodnoceno 04 ledna 2018
Dear Andrew I am sorry to hear of your bad experience at the Parkview. However, from my knowledge and records you did not book with us that is Parkview Holiday Apartments. It is possible that you booked with The Parkview Hotel which is also on Agoda. The Parkview building is a holiday letting establishment with various owners letting out their units. My units(Parkview Holiday Apartments) is managed seperately from the rest of the building and I have my own Manager who deals with all my bookings and not the receptionist at The Parkview Hotel. Kind Regards, Germaine Barnard
Show more
Parkview Holiday Apartments
7,2
Pauline – Jihoafrická republika
Pár
Apartmá 1
2 noci/í, listopad 2017
We would use it again if itsunami on special”
The main concern was safety and they delivered. Security staff was amazing. Hot water was perfect and It was really clean. Not far from the beach and hangouts. Lovely
Hodnoceno 20 listopadu 2017
5,6
Scelo – Jihoafrická republika
Pár
Apartmá 2
1 noc, září 2017
Place was not as nice as pictures ”
The place had a low bed, staff at the property was great and helped a lot. The room has a lot of issues, bathroom door does not close fully, there is no parking at property so had to park at building across.
Hodnoceno 07 října 2017
Toto ubytovací zařízení je žádané. Nepropásněte příležitost.

Zpět na výsledky hledání

Zpět na nabídku pokojů