Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 254 hodnocení
  • Čistota 6,7
  • Vybavení 4,7
  • Poloha 7,3
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 6,9
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 5,5
Seřadit podle

Hai od Malajsie
Skupiny
Pokój jednoosobowy Standard
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Good.
Good, fantastic.
Hodnoceno 10 srpna 2016

TEOH od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Hodnoceno 08 srpna 2016

Nur od Malajsie
Skupiny
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Hodnoceno 05 srpna 2016

Karen od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Hodnoceno 27 července 2016

Choe od Malajsie
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Hodnoceno 11 července 2016

Maximillian od Malajsie
Skupiny
Pokój jednoosobowy Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Hodnoceno 08 června 2016

nasuha od Malajsie
Skupiny
Pokój standardowy z dwoma podwójnymi łóżkami
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Hodnoceno 28 května 2016

Grace od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Hodnoceno 22 května 2016

MELBY od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój z podwójnym łóżkiem dla 1 osoby standardowy
Zůstal jednu noc v květen 2016
Couple
Unpleasant
Hodnoceno 13 května 2016

dennis od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v duben 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Hodnoceno 03 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: