Skvělé 8,2
na základě 1049 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1049 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Služby 8,8
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Victoria od Kanada
Pár
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v únor 2015
The Best
The staff, the place, the food
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Hodnoceno 03 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

emily od Spojené státy
Skupina
Laguna Side
Zůstal 2 nocí v únor 2015
The resort is excellent
Cleanliness,excellent food at the buffet,no mosquito
My family enjoyed it. I was not satisfied when we checked in it was hard to understand what the Korean receptionist was saying and it took us a while to wait for the other 2 rooms I reserved. When my friend called the operator said there's no such name,until the 3rd time when a guy answered the phone and was transferred in my room.
Hodnoceno 24 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Marinel od Singapur
Pár
Laguna Side
Zůstal 3 nocí v únor 2015
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Hodnoceno 23 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

marishell od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v únor 2015
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Hodnoceno 21 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

EMMA od Filipíny
Pár
Widok na lagunę
Zůstal 6 nocí v březen 2014
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Hodnoceno 17 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Arlene od Singapur
Skupina
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v leden 2015
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Hodnoceno 14 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chiqui od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v únor 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Hodnoceno 02 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

carmencita od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v leden 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Hodnoceno 01 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

tracey od Spojené státy
Rodina se staršími dětmi
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal jednu noc v leden 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Hodnoceno 31 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

tracey od Spojené státy
Rodina se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v leden 2015
one of the best resort
ambiance, locations and lagoon .
The best
Hodnoceno 28 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: