Skvělé 8,2
na základě 1050 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1050 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Personál 8,8
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Francisco od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Superb!
Amazing hotel resort! One of a kind!
Hotel is still on its tip top condition! We had a honeymoon in 2003 and went back with 3 kids last May 2013. We really enjoyed our stay.
Hodnoceno 04 června 2013

Daryl od Kanada
Páry
Widok na lagunę
Zůstal 3 nocí v květen 2013
Third year in a row I've been back to this resort.
It is clean, beautifully laid out and entertaining.
Meals were good. Breakfast is a big buffet. We took in one of the evening buffets with the revue entertainment. We were going to do it another night but it was cancelled. They have a great spa for relaxation. Beach area is plentiful and has a great variety of water play areas for different users.
Hodnoceno 04 června 2013

Bennie od Spojené státy
Jednotlivci
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v květen 2013
Good but the hotel is overrated for the price.
Big bathroom, clean room and activities
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Hodnoceno 02 června 2013

Ellen od Filipíny
Skupiny
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v říjen 2012
Fantastic
Nice pool and great staff
We all enjoyed the wonderful place specially the pool.
Hodnoceno 29 května 2013

Johari od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v duben 2013
Great Lagoon, Great service
Big pools, honest and hospitable staff
Hodnoceno 28 května 2013

Rosanna od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal 3 nocí v květen 2013
Perfect for families with awesome service
However menial a request or query, the staff always made us feel important. Food taste & preparation was always at its best. Surroundings were clean and very relaxing.
Hodnoceno 27 května 2013

Ellen od Filipíny
Skupiny
Laguna Side
Zůstal jednu noc v říjen 2012
Enjoyable
Nice pool and wonderful place
We enjoyed it so much specially the varieties of pool
Hodnoceno 27 května 2013

Ryan od Filipíny
Páry
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v květen 2013
Best of the Best
Friendly Staff, Slat water lagoons and fresh water pools, Recreational Facilities
It was a great experience. Me and my wife celebrated our 2nd wedding anniversary and it was indeed a right choice to stay in this resort. My wife loved the place and the friendliness of the staff. The place was also safe and life guards were everywhere. Looking forward to our next stay.
Hodnoceno 27 května 2013

Barry od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Great place for family and romantic place.
Pool, activity areas and rooms
Hodnoceno 25 května 2013

HEE od Singapur
Rodiny se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal 3 nocí v červen 2012
Relaxing
Fun, Relaxing and Enjoyable
Hodnoceno 22 května 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: