Skvělé 8,2
na základě 1049 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1049 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Služby 8,8
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Francisco od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Superb!
Amazing hotel resort! One of a kind!
Hotel is still on its tip top condition! We had a honeymoon in 2003 and went back with 3 kids last May 2013. We really enjoyed our stay.
Hodnoceno 04 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Daryl od Kanada
Páry
Widok na lagunę
Zůstal 3 nocí v květen 2013
Third year in a row I've been back to this resort.
It is clean, beautifully laid out and entertaining.
Meals were good. Breakfast is a big buffet. We took in one of the evening buffets with the revue entertainment. We were going to do it another night but it was cancelled. They have a great spa for relaxation. Beach area is plentiful and has a great variety of water play areas for different users.
Hodnoceno 04 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bennie od Spojené státy
Jednotlivci
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v květen 2013
Good but the hotel is overrated for the price.
Big bathroom, clean room and activities
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Hodnoceno 02 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ellen od Filipíny
Skupiny
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v říjen 2012
Fantastic
Nice pool and great staff
We all enjoyed the wonderful place specially the pool.
Hodnoceno 29 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Johari od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v duben 2013
Great Lagoon, Great service
Big pools, honest and hospitable staff
Hodnoceno 28 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Rosanna od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal 3 nocí v květen 2013
Perfect for families with awesome service
However menial a request or query, the staff always made us feel important. Food taste & preparation was always at its best. Surroundings were clean and very relaxing.
Hodnoceno 27 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ellen od Filipíny
Skupiny
Laguna Side
Zůstal jednu noc v říjen 2012
Enjoyable
Nice pool and wonderful place
We enjoyed it so much specially the varieties of pool
Hodnoceno 27 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ryan od Filipíny
Páry
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v květen 2013
Best of the Best
Friendly Staff, Slat water lagoons and fresh water pools, Recreational Facilities
It was a great experience. Me and my wife celebrated our 2nd wedding anniversary and it was indeed a right choice to stay in this resort. My wife loved the place and the friendliness of the staff. The place was also safe and life guards were everywhere. Looking forward to our next stay.
Hodnoceno 27 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Barry od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Great place for family and romantic place.
Pool, activity areas and rooms
Hodnoceno 25 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HEE od Singapur
Rodiny se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal 3 nocí v červen 2012
Relaxing
Fun, Relaxing and Enjoyable
Hodnoceno 22 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: