Skvělé 8,2
na základě 1049 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1049 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,8
  • Služby 8,8
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Raquel od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v květen 2016
Great
Nice staff
Hodnoceno 22 května 2016

Patrick od Filipíny
Pár
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Awesome
Amazing resort
Hodnoceno 22 května 2016

Ma od Filipíny
Pár
Apartmá s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v květen 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Hodnoceno 21 května 2016

Christopher od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal 2 nocí v květen 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Hodnoceno 20 května 2016

Irish od Filipíny
Pár
Widok na lagunę
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Hodnoceno 19 května 2016

gerelean od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v květen 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Hodnoceno 16 května 2016

naoki od Filipíny
Pár
Laguna Side
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Hodnoceno 05 května 2016

John od Velká Británie
Pár
Widok na lagunę
Zůstal 5 nocí v duben 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Hodnoceno 04 května 2016

Silvia od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Laguna Side
Zůstal jednu noc v duben 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Hodnoceno 02 května 2016

oliver od Německo
Pár
Widok na lagunę
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Hodnoceno 01 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: