Velmi dobré 8,0
na základě 166 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 166 hodnocení
  • Čistota 8,8
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,8
  • Jídlo/stolování 6,1
Seřadit podle

Dan od Švédsko
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2016
Kindness
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Hodnoceno 21 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Collin od Kanada
Skupina
Rodinné apartmá
Zůstal 3 nocí v březen 2016
Excellent for One's Basic Needs
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Hodnoceno 20 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maarten od Austrálie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v březen 2016
Good price quality
Nice bathroom with very good shower, close to busstation, AC
Hodnoceno 18 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Geok od Singapur
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2016
Good location near bus terminal
Location
Pretty good
Hodnoceno 13 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Junho od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2016
Excellent
location, wifi, the man
Owner is the best for his guests. And location is so excellent for travelers in CNX.
Hodnoceno 05 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Korravarn od Thajsko
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2016
near bus station
It easy to walk to bus station
Hodnoceno 26 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dean od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v leden 2016
5 mins walk from bus station
Only 5 minutes walk from the bus station. Not very easy to find. The sign outside could be bigger. Breakfast is NOT included but you can drink as much coffee as you like. Clean rooms. Friendly staff. Wifi was great when I got there. The follwoing morning/afternoon it was unreliable. All in all a great little place.
Hodnoceno 27 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dione od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Rodinné apartmá
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Great location, Wonderful Place
hospitable staff, clean and new building, spacious room
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Hodnoceno 16 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

wai od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
home away from home
the helpful manager, nearby bus terminal, adorable cat
I love Poi De Ping. It's such a warm place to stay. Luk and the cat are the nicest staff of the hotel.
Hodnoceno 12 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kathy od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 14 nocí v říjen 2015
Great value, close to Bus Station & Star Ave Mall
Cleanliness, comfort, helpful staff
I really relaxed here. I felt very safe and once I discovered the bus terminal and Star Avenue Mall so close I had lots to do.
Hodnoceno 28 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: