Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 139 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Vybavení 6,8
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 8,1
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 5,8
Seřadit podle

Herwan od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
i love this hotel
nice, near town, clean
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Hodnoceno 12 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Herwan od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
smart hotel
comfort, clean and nice place
You will never feel homesick
Hodnoceno 12 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Herwan od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
comfortable place to stay
nice staff, clean room and comfort.
Stay at praja feel like home
Hodnoceno 12 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Willy od Indonésie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v říjen 2014
The quiet hotel in downtown Denpasar
I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
Hodnoceno 07 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Felix od Německo
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2014
Good and modern room, good value for the money
Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.
Hodnoceno 25 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Judith od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
Amazing value for your dollars
Position, cleanliness , breakfast.
To stay at the hotel is amazing value for money, loverly friendly staff, cleanliness of the hotel and not to mention the variation of the breaky menu.... Will definately rebook.
Hodnoceno 11 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Iwan od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
Perfect
Could easily write more than three things
Perfect
Hodnoceno 10 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Iwan od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v srpen 2014
Best for the price
Clean, friendly staffs, reasonable price
Hard to find anything better
Hodnoceno 10 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Iwan od Indonésie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 13 nocí v srpen 2014
Can not be better for the price
Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
Very satisfying but need a fridge
Hodnoceno 10 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ruth od Nizozemsko
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Spacious rooms, good location
Spacious rooms, good location and great facilities
Our stay was great. The rooms are spacious and have all the the facilities. The location is great near everything I want to be. The staff is very friendly.
Hodnoceno 26 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: