Skvělé 8,2
na základě 2817 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2817 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

muhammad od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Like 3 star
Disappointed.. It is Pullman not any cheap brand .. I could see yellowish marks on lobby ceiling, patched up painted .. Small room size. Didn't had dentist kit .. I had to call , then later I couldn't find disposal slippers .. Had to call again housekeeping to send .. No airport shatter.. Breakfast was one cold ..
Hodnoceno 16 dubna 2016

Kai od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v březen 2016
Short stay
nice view
Hodnoceno 11 dubna 2016

STEPHEN od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Services and food at restaurant
Services and food at restaurant need some improvement
Hodnoceno 09 dubna 2016

CHUNG od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v březen 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Hodnoceno 04 dubna 2016

CHUNG od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v březen 2016
complain
swimming pool is down. quite aging furniture need for replacement poor room service - requested few time bed comforter but no available
Hodnoceno 04 dubna 2016

Jonathan od Velká Británie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Jojo & Jon
Took nearly 30 minutes to check in, as staff couldn't locate my reservation. Similar to last time. Bedroom dirty on arrival: needed cleaning. Last time I stayed masseuse injured my neck. Took nearly a year to recover & expensive physio. We were promised a free massage on our next visit, to compensate, but this promise was not honoured. Pool unavailable. Bar expensive.
Hodnoceno 03 dubna 2016

Jonathan od Velká Británie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v březen 2016
Jojo & Jon
As during my last visit, staff at reception very inefficient. Took nearly half an hour to find our reservation. Although we were promised a free massage after our last visit, when I received a neck injury, which took nearly a year to cure; this promise was not honoured. Probably wise anyway, as neither of us wanted to suffer any further injury. Bed was very comfortable, but room was dirty and needed cleaning when we arrived. Therefore 8.2 too generous. Maybe 7.2.
Hodnoceno 03 dubna 2016

Eu od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Very clean & comfortable
The only downside of this stay is the location, quite a distance from city center
Hodnoceno 02 dubna 2016

Muzaffar od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v březen 2016
As good as it gets
Everything is done well and I don't think you will find a better hotel in Kuching. Price might be high end for Kuching but in the big picture cheap. View and location is excellent but the shopping centre ne the door is nearly death.
Hodnoceno 31 března 2016

Qingwen od Singapur
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v březen 2016
Not very good for service and room
Location,the lobby
The TV is not working and I had waited at the lobby for 1500hrs to 1600hrs.i sitting at the cafe waiting and by 1600hrs I was not informed that the room is ready.
Hodnoceno 30 března 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: