Skvělé 8,2
na základě 2822 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2822 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Yusuf od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Excellent Hotel, City Center close to shopping
Excellent hotel good location next to shopping and city centre and tourist area
Hodnoceno 29 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sasi od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2015
Worth for money
Worth for money, comfortable, friendly staffs
Hodnoceno 27 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

benjy od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v září 2015
Good
Good
Good
Hodnoceno 24 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siew od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v září 2015
Pleasant stay at Pullman Kuching
Cleanliness, friendly staffs, location of hotel
Good
Hodnoceno 24 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nick od Velká Británie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v září 2015
Disappointing breakfast and wifi
Cleanliness, quiet, efficient staff
The buffet breakfast was disappointing. There was no muesli and the choice of bread and fruit was quite limited. Also, only one coffee machine was in use, which meant that there were sometimes queues for coffee. The staff were efficient and quite friendly and overall it was a good experience. One thing that frustrated me was having to use a card every time I used the lift. I was on the 15th floor and had to go to the front desk to find the concierge to use his master lift card in order to take me to the eighth floor to visit a friend. The wifi in my room was pretty slow and I had trouble connecting. The hotel offered an ethernet cable, but did not have one for a Mac.
Hodnoceno 24 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ahmad od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2015
New, Clean Hotel But Wi-Fi Sucks!
Clean, Location, Nice Staff
The hotel is clean. Centrally located. 5-10 min walk to the riverfront. Downstairs, there is shopping mall but don't expect much. Breakfast is not bad but not many varieties. Wi-Fi sucks bad time! I can't even do work!
Hodnoceno 22 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wee od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v září 2015
Friendly Staff, bad cleanliness toilet
River View, Night City View
Bathroom and swimming pool toilet not properly maintained. Urinated smell of toilet in 2nd floor really spoiled my perception of this hotel after i took my swim. Hope this can improved in future as this is really critical especially tourist sector. Thanks.
Hodnoceno 22 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Elvy od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v srpen 2015
Clean and comfortable
Newest hotel in kuching, comfortable bed, good location
Very comfortable
Hodnoceno 21 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gladys od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Nice hotel on a hill
Fairly good location, nice interior, above a small shopping centre
Very nice hotel but beware that the hill is rather steep if you are walking uphill with luggage. The shopping centre below is very basic.
Hodnoceno 21 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Belinda od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v září 2015
there is still room for ​improvement
good hotel facilities, delicious breakfast.
I think there is few points for them to improve. First, they should provide at least two pairs of in house shoe for the guests. And in the room, don’t have extra socket. For breakfast, try to provide some beverage which don’t content caffeine, example chocolate drink. Maybe can have a discount for in house guest to enjoy the dinner buffet. Others is ok, the hotel facilities, like sauna room is well maintain.
Hodnoceno 21 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: