Skvělé 8,2
na základě 2818 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2818 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Douglas od Velká Británie
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s oddělenými postelemi
Zůstal 5 nocí v červenec 2015
Pullman Kuching
The hotel oozed class, the facilities were excellent, and the staff could not have made you feel more welcome.
Absolutely brilliant!
Hodnoceno 14 července 2015

Jacobus od Nizozemsko
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
5 Star delivery
Location, Roomquality and Facilities
We had a weekend at the hotel and it has a great location with easy access to the city centre. The rooms are very comfortable with good amenities, the hotel offers a very good pool and a well equipped gym.
Hodnoceno 13 července 2015

Lee od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Excellent location
Location, Ambience and Staff
Excellent! Our room was clean, the buffet spread sumptious and the band at the lounge area at night entertaining. It was easy to travel around from there. Good value for money also.
Hodnoceno 13 července 2015

Leow od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
The hotel maintenance was not done properly
Quality of furniture and spaces
It was great just less friendly staff
Hodnoceno 12 července 2015

Suwinder od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Good location
Room size
Hodnoceno 12 července 2015

ALEXANDER od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Excellent Hotel
Spaces Room & toilet, excellent breakfast, excellent location
enjoy it value for money. i will definately stay in same hotel in future
Hodnoceno 10 července 2015

Roziana od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v červenec 2015
The hotel are not so bad.
1. Staff are being so nice. 2. Food are delicious. 3. There is a gym and swimming but why don't you add in Snooker / Pool. More excited!
Well, Pullman Hotel claimed themself as a 5 star. Fair enough but there is a lot of things need to improved. Base on my experience staying in Pullman; 1. Room are in good condition. But a bit frustrated because when I checked the fridge, there is no snacks or drinks in the fridge. (Some 1 or 2 star provided snacks and drinks) Excluded mineral water ofcourse. 2. Dining in room; no proper setting from the staff. I mean, I've been to other 5 star Hotel and they did a setting in the room with a small trolley for me to eat comfortably. 3. When I put a tag (The room is yours) means please cleaned my room and change everything into new again. Like; the towel, the pyjamas, and top up back my toiletries. Thank you.
Hodnoceno 09 července 2015

Ang od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Good
Hotel condition, staff, transportation
Hodnoceno 07 července 2015

Cammy od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Clean, spacious, comfortable
location, food and service
Hodnoceno 06 července 2015

Tang od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
overrated
good location
overall my stay was good,but the in room wifi is really disappointed me i can say is can use it at all.I will just rate this hotel as 3 star hotel.
Hodnoceno 06 července 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: