Skvělé 8,2
na základě 2822 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2822 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

vinayak od Indie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2014
great place great food
ambience location and food
good
Hodnoceno 17 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Eek od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Overall, a great stay, nice amenities.
Location, Comfort, Nice Breakfast
A pleasant stay. Room is good, service is ok, location is convenient, very close to the famous seafood place and riverside.
Hodnoceno 16 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Frankie od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Good location with cleaned room
Cleaned room, friendly staff and location
Cleaned room with friendly staff but Front Office Staff/Receptionist were so busy due to multiple function during my stay, no one pick up the phone even rang few times,Maintenance staff too busy have no time to adjust my room bathtub hot water temperature which was not hot only warm water. Not to mention room comfort and standard no way to compare with Pullman Putrajaya with same type of room.
Hodnoceno 16 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHANG od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Great location, clean room
Location, clean room, good food
Excellent and will choose to stay here again in future
Hodnoceno 15 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Abdul od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v červen 2015
Great experience with Pullman Kuching
Location near to town, room, service & foods..
I enjoyed stay at the Pullman Kuching Hotel. Their staffs so kind & helpfull. Their food also taste good and I definitely will choose Pullman as my favourite hotel if I visit Kuching next time.
Hodnoceno 13 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

chong od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Average hotel with fair price
Good Location and value for money
Hodnoceno 11 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

David od Austrálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Lack of essentials in room
Nothing to boast
Less than what I expected from a Pullman branded hotel. Room was on executive floor but surprisingly lacks the essentials such as hair dryer, ironing equipment. There was nothing much on offer at the executive lounge either. The washing basin was choked and the tap runs with a high pitch noise. I will try out other hotels if I get to visit Kuching again.
Hodnoceno 11 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lay od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v srpen 2014
Comfortable
Our stay was pleasant. Room is big enough for our family. The kids enjoyed the pool a lot.
Hodnoceno 10 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ALICE od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Hodnoceno 08 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ALICE od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v listopad 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Hodnoceno 08 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: