Skvělé 8,2
na základě 2822 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2822 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

bee od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v květen 2015
strategic location
strategic location, value for money and clean
the hotel is located strategically in kuching town - near to the river cruise the room is spacious and clean value for money would recommend friends to stay here
Hodnoceno 25 května 2015

Amy od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v duben 2015
Highly recommended!
Location, Spacious Room, Cleaniness
I'm in Kuching for a business trip. Pullman Kuching is always where I stay whenever I visits Kuching. Room is clean and spacious. Location of the hotel is convenient and staffs are very attentive and friendly.
Hodnoceno 23 května 2015

Lilly od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 5 nocí v květen 2015
not a family friendly
bed, pillow and bathroom
Staff not friendly, food not as per expectation, internet too slow
Hodnoceno 23 května 2015

gary od Singapur
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v květen 2015
Decent stay
Room service , bed and cleanliness
Hodnoceno 23 května 2015

Donna od Malajsie
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v květen 2015
Convenient and great location
Good location, and clean
Very happy with the hotel and the service. Good locations!
Hodnoceno 21 května 2015

Kwee od Malajsie
Páry
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v květen 2015
a nice 5* hotel
1. location. 2. room is clean and comfortable. 3. All the things in the room are in working conditions.
I have good experience for my two nights stay. I only use the facilities in the room and breakfast at the restaurant. Check in is fast and helpful staff, the bell boy show us how to use the lift with key card and key card was too sensitive, bell boy tried a few time to access the room. After we went out and we have problem to access to 11 floor in the lift. We go to the receptionist and she prepare new cards cards for us. She even go with us all the way to our room to make sure the new cards are working. A big thumb up for the girl. (i should take down her name). The new cards were working fine for my nights stay. The foods for the breakfast are tasty and many choices. Check out was so fast and suprised me, after I returned the key card and the girl key in the room number in the pc. Less than half a minute she said is ok and all done. (imagine I have to wait 15 mins for them to check the room at Damai Puri hotel) The staff are helpful but most of them are too serious look (another tumb up if they smile a bit)
Hodnoceno 17 května 2015

hamizah od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v květen 2015
worth it
clean, value for money, strategic location
Everything was nice
Hodnoceno 15 května 2015

Kok od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v květen 2015
great hotel
spacious room, location & quiet
Nothing to complain about
Hodnoceno 14 května 2015

Aiman od Malajsie
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Pullman kuching
Location. Bed. Lobby
Meet expectation.
Hodnoceno 14 května 2015

Sook od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v březen 2015
Staff performance have to improve
Clean, Design and Location
The hotel is nice but the service have to improve for its 5 star rating.
Hodnoceno 13 května 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: