Skvělé 8,2
na základě 2819 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2819 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Richard od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v únor 2015
Excellent Stay
Clean, Spacious & Comfortable
Fantastic stay, only issue i had was that the breakfast was only average and that it closes too early at 10:30am...
Hodnoceno 23 února 2015

Muhammad od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Wonderful
Room, Bed, Bathroom
Hodnoceno 23 února 2015

Sie od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Excellent
Cleanliness, Friendliness & Comfort
Good
Hodnoceno 23 února 2015

Heesook od Jižní Korea
Pár
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v prosinec 2014
Good location with room to improve
location
Altough we enjoyed the good location, our stay could have been more enjoyable if the property was clean.
Hodnoceno 21 února 2015

Cormac od Irsko
Pár
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Not 5 star but probably the best in Kuching
Pool, big bed, location
The service is terrible, 20 mins for a beer at the pool, bad attitude from waitress but for the price of the night I'm not too concerned. Rooms are nice and big but the bed sheet had a weird stain so I needed them to change it. Overall it's fine but don't expect 5 star international, its kuching after all.
Hodnoceno 19 února 2015

muhyiddin od Malajsie
Pár
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2015
Value for money
Ambience , food , room
Awesome! got a free upgraded room during check in. Large room with bathtub. River view. Great buffet breakfast but the catch is during booking using agoda ; there only provided 1 buffet breakfast. Need to add RM50 for additional guest. Better walk a bit nearby to get a much cheaper breakfast which are more or less delicious.
Hodnoceno 16 února 2015

tanja od Rakousko
Pár
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Not a five star hotel!
Spacious room, good bathroom, beautiful lobby
Location is good,near Top Spot. We had a prepaid room, booked months ago. When we arrived, they had lost our booking and it took nearly one hour to fix that. They apologized but we neither got an upgrade or even something to drink... Hotel is clean at first sight only, if you have a closer look things are differenzt. The space leading to the rooms is dark and smelly, breakfast is expensive and mostly for asian taste. There was some cheese, already heavily sweating and looked disgusting. The keycards for lift and room do sometimes work, sometimes not. Hotel is quite new but already looks worn (eg breakfasttables with broken edges), poolarea is all no smoking ( have to go to lobby bar) and not nice at all.This hotel is by no means same category as the Hilton and no good value for money. We will not come back.
Hodnoceno 09 února 2015

Stella od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v únor 2015
Comfortable
Comfort, somehow strategic in location
The staff performances are bad, breakfast is bad too. But hotel room is spacious and clean. Comfort too. Quite a walkin distance to tourist spots or shopping mall nearby
Hodnoceno 05 února 2015

Tiffany od Austrálie
Pár
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v leden 2015
Wedding reception was great
Wedding reception was lovely
Hodnoceno 03 února 2015

Mohammad od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v leden 2015
Please improve
Bed time
Good
Hodnoceno 03 února 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: