Skvělé 8,2
na základě 2823 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2823 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

wong od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Unsatisfied
Wifi not working, sauna not working
Hodnoceno 16 srpna 2016

Pay od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Nice, clean Hotel
This hotel is located in the centre of Kuching, easy access to everywhere. Walking distance to tosspot seafood restaurants, very convenient.
Hodnoceno 15 srpna 2016

Benedict od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Will visit again
Next time
Hodnoceno 10 srpna 2016

Byron od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Big room and cosy
Nice & cosy, easy access to surrounding retails and shopping
Hodnoceno 10 srpna 2016

david od Velká Británie
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Pullman Kuching
Staff very slow. Breakfast not that good. Resteraunt at night for dinner was average. The internet not working for the whole 2 days of stay.
Hodnoceno 09 srpna 2016

norehan od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Not a 5 Star at all
Service suck..do look into the many reviews..most complaints are shut off by the word sorry...way too many sorry..zero improvement..
Hodnoceno 08 srpna 2016

Jonathan od Sultanát Brunej
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Friendly
Staff is friendly and hotel is really central of town and walking distance to most of the location ppl would visit
Hodnoceno 07 srpna 2016

Windson od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Feedback
So far I'm quite happy staying with this hotel. Front desk staffs are well train and good and breakfast buffet serve variety of food. The only thing I would suggest is if they would provide free shuttle service to nearby shopping mall would be perfect.
Hodnoceno 07 srpna 2016

Mark od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Poor breakfast buffet
Breakfast buffet at Puzzle was poor. Average amount of choices and taste was lacking. Also, I had my Deluxe double room being upgraded to Executive King due to full booking of deluxe rooms. I don't mind the FOC upgrade but what bugs me is that this actually shows they didn't properly handle my booking request. I was lucky enough that they would upgrade me. What if I was downgraded? Please do not let this thing happen again. Other than these blemishes, my stay was great.
Hodnoceno 06 srpna 2016

Chin od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Poor response
Mineral water wasn't place in the room, so put in the request at front desk mr jack, but also failed to send any until I go down front desk to get it myself.
Hodnoceno 06 srpna 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: