2015
Skvělé 8,5
na základě 6130 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 6130 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Služby 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Angel od Filipíny
Skupiny
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Central Location
Location, food, amenities
Central location, near ayala center and easy access to restaurants and attactions in Cebu. Breakfast and hote amenities were great as well.
Hodnoceno 06 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gerald od Kanada
Páry
Pokoj typu Premier Deluxe
Zůstal 3 nocí v říjen 2014
Very good experience
Location, friendly staff, very good restaraut and great selection
The stay at the hotel was one of the best that I have had in many years. Do not have anything bad to say at all about the hotel, staff or location.
Hodnoceno 06 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Erik od Filipíny
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
Pleasurable stay
Clean, Convenient, Friendly
We had a relaxing stay at this hotel. The location is right beside ayala center. Staff were very helpful!
Hodnoceno 06 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Erik od Filipíny
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Pleasurable stay
Clean,location,helpful staff
The rooms were clean and spacious, staff was very nice. The only problem I found is that the bathroom does not have enough hangers so we have to put everything on the table which already has a lot of things.
Hodnoceno 06 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Torben od Německo
Páry
Pokoj typu Premier Deluxe
Zůstal 4 nocí v září 2014
Hungry staff
pretty much nothing
We booked highest category available. Room is small, Bathroom smaller. Shower cold to mid-warm Evian water for outrageous price with no alternative in the room. Breakfast with choices, poor quality and lazy staff. Snickers bars disappeared from the room.
Hodnoceno 05 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

maria od Filipíny
Páry
Pokoj typu Premier Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
clean and comfy
clean and comfy
Hodnoceno 05 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lawrence od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
Location
Located near business/shopping mall, friendly and efficient staff, high speed wifi
Perfect!
Hodnoceno 04 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kathleen od Filipíny
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2014
Best resort for couples in cebu
Super love the interior design, great food, big comfy rooms
Really enjoyed our stay in this hotel. I fell in love with the interior design the moment i walked in. I was also impressed with their room. The beach front was awesone whether its duringthe day or at night. will definitely be going back with my husband
Hodnoceno 04 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bruno od Itálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v duben 2014
Good vacation at Quest Hotel
Position to Ayala mall, good for save money, vrey nice stuff.
My stay was very nice, stuff very friendly and attentive.
Hodnoceno 03 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

MIRIAM od Itálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 11 nocí v září 2014
feel good
staff,location,colours
Good
Hodnoceno 03 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: