2015
Skvělé 8,5
na základě 6123 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 6123 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 7,9
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Diomar od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Excellent
I will stay again
Hodnoceno 03 června 2016

Lawrence od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good and convenient location
Convenient location, near mall and good value for money
Hodnoceno 03 června 2016

ruben od Spojené státy
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Premier Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v květen 2016
great and friendly staff, reasonable price in a great location
awesome stay with my family
Hodnoceno 02 června 2016

MARLITO od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v leden 2016
just fine
the hotel is near to the malls, restaurants and public transpo is very easy access.
Hodnoceno 31 května 2016

Emmanuel od Filipíny
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Wonderful!
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time
Hodnoceno 30 května 2016

Diomar od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Apartmá typu Executive
Zůstal jednu noc v květen 2016
Fantastic place
Accommodating Staff
Hodnoceno 30 května 2016

neil od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2016
good
very good
Hodnoceno 30 května 2016

James od Kanada
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v květen 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the most profit
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Hodnoceno 29 května 2016

Bruno od Švýcarsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v květen 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Hodnoceno 29 května 2016

Quoc od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v květen 2016
5 star service! Seriously!
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Hodnoceno 28 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: