2015
Skvělé 8,5
na základě 6132 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 6132 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

mylyn od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Value for money
Dining, staff, location
it was great, staff were accomodating, the location is very accessible
Hodnoceno 21 července 2015

Cecil od Finsko
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2015
Great hotel
clean, good service and location
The location is perfect. We extended our stay because we like the service of this hotel. The food was great too.
Hodnoceno 21 července 2015

Cecil od Finsko
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2015
Cleanliness, location and services
Hotel is overall clean. The location is perfect. The lobby service was great.
We had a wonderful stay in this hotel. In fact we extended our stay in the next day. Location is great considering shopping. The guard took the registration plate of the taxi every time we order one. I will recommend this hotel to anyone. We wish they will install a sauna bath in the future.
Hodnoceno 21 července 2015

claudette od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Location, staff, clean rooms
Location, staff, clean rooms
Hodnoceno 21 července 2015

sunhwa od Jižní Korea
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2015
nice hotel
location reasonable price cozy
Hodnoceno 21 července 2015

Edwardo od Filipíny
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Good location
location, food and friendly staff
I enjoyed my stay at Quest Hotel. The staff are friendly and it is located close to the city centre. Though the hotel is far from beach destination like Mactan Island, the proximity of the hotel to the shopping malls is good. My wife and I will surely book this hotel in our future travel to Cebu.
Hodnoceno 20 července 2015

antoine od Francie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Premier Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Great Hotel - Dont hesitate
Perfect staff - Great location - Cheap
The hotel is perfectly located, in front of Ayala center ! The rooms are big and modern, wifi working very well Staff is very nice and efficient Our child was sick and at 3am we called the nurse (there is a nurse at the hotel) who came into our room with a big smile and equipment for the child Pool under the sun the entire afternoon Great stay
Hodnoceno 20 července 2015

Versatech od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
My Favorite Hotel in Cebu
location, room, ambiance
Fantastic, as usual.
Hodnoceno 20 července 2015

Lian od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Nope
Close to the mall
Not coming back here. Value for money, NO. Staff were great though.
Hodnoceno 20 července 2015

Paula od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Clean and comfy rooms, nice and helpful staff
Their breakfast buffet is excellent,very accomodating staff and nice place
we stayed in the hotel for 1 night. Their staffs are very accomodating and helpful.
Hodnoceno 19 července 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: