2015
Skvělé 8,5
na základě 6130 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 6130 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Služby 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

GUNWOO od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2015
Great location
Great location, value for money, staff performance
Would stay here again.
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

roanne od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Zůstal jednu noc v duben 2015
TOO PRICEY FOR A 3 STAR HOTEL
STAFF POLITENESS, CLEANLINESS & LOCATION
I still think Quest Hotel is one of the few hotels i liked in cebu. Very polite staff and accommodating. The only thing is its quite pricey for a 3 star hotel. and the breakfast is a lil' expensive though. but overall experience i rate it 8 of 10.
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

RAUL od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2015
Quest hotel should be rated a 4 star hotel.
Location is good. Staff are attentive and respectfull to the guest. Keep up the good work.
Great, I feel very comfortable staying in this hotel. For sure I will come back.
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Louis od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2015
A good 4-Star Hotel
Buffet, service, fitness room
I really enjoyed my stay. The service is above average for the Philippines. The food is also above par. I particularly enjoyed the fitness room and pool.
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

john od Filipíny
Samostatný cestovatel
Zůstal 3 nocí v duben 2015
A-Mazing!
cool clean comfy
Quest hotel is my new favorite hotel in Cebu city.
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Alma od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2015
Good
No comment good
Fine
Hodnoceno 04 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dongil od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v leden 2015
normal
not too bad
not too bad not too good if you dont have much time to time take this hotel at least you dont regret
Hodnoceno 02 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Clark od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2015
Awesome
Bed, room, location
Hodnoceno 30 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jahzeel od Filipíny
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2015
EXCELLENT
Friendly Staff; Wise Location; Worth every penny
Overall excellent!
Hodnoceno 30 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Christopher od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2015
Not Great
Restaurant staff, concierge, drivers
The room was not clean (food on the floor) and the plumbing was all hot water. I changed rooms because the air conditioner stopped working, and I had to wait until the maintenance man told the front desk I was telling the truth, before allowing me to change rooms. (A long process) The front desk staff was very pretty and sweet, but less than helpful to a business traveler. Service from the front desk rated a -2 in my book.
Hodnoceno 30 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: