Příjemné 6,9
na základě 81 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 81 hodnocení
  • Čistota 6,6
  • Vybavení 6,6
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 6,9
  • Poměr cena/kvalita 7,2
  • Jídlo/stolování 6,0
Seřadit podle

Marlowe od Filipíny
Pár
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 3 nocí v březen 2016
Marlowe Badiola
We enjoyed our stay in this hotel during holy week. If we go back to davao, definitely we would choose this hotel again
Hodnoceno 29 března 2016

Eduarte od Austrálie
Samostatný cestovatel
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Nice place to stay
Spacious, friendly staff and good food
Good!
Hodnoceno 18 března 2016

Maria od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 5 nocí v květen 2015
great for children
great stay
Hodnoceno 10 února 2016

Maria od Filipíny
Pár
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 5 nocí v květen 2015
great stay
great hotel
Hodnoceno 10 února 2016

Maria od Filipíny
Pár
Standard jednolůžkový se snídaní
Zůstal 3 nocí v leden 2016
value hotel
price, staff, location
good. staff nice and courteous. food is good.
Hodnoceno 08 února 2016

princess od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 2 nocí v leden 2016
very good
the staff are very accommodating,nice place, the free breakfast was good
very good! we will come back again
Hodnoceno 02 února 2016

John od Filipíny
Pár
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal jednu noc v leden 2016
Clean and spacious room, nice staff, great location
Great budget hotel with easy access to malls, resto, transport and everything else. The room is clean and spacious. The bed is comfortable.
Hodnoceno 28 ledna 2016

Angelica od Filipíny
Obchodní cestující
Standard jednolůžkový se snídaní
Zůstal 3 nocí v leden 2016
Regency Inn
Location, Cable TV, Airconditioning
It was a comfortable stay. There was just a slight miscommunication in the breakfast because apparently, guests who booked through Agoda shall have different set of breakfast. It was not communicated in the restaurant, so I was charged additional costs for the breakfast because I ordered the normal set in the menu.
Hodnoceno 24 ledna 2016

EDWIN od Filipíny
Obchodní cestující
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal jednu noc v leden 2016
Nice stay
Room enough space, clean and comfortable
Nice stay
Hodnoceno 20 ledna 2016

Rio od Filipíny
Obchodní cestující
Deluxe dvoulůžkový se snídaní
Zůstal 3 nocí v září 2015
Needs Upgrading
Really accommodating staff, location is good and room is clean
I had a good stay at Regency. The staff were very accommodating to my requests. The hotel however is already old and may need some repainting and upgrading of facade as well as new carpet in the hallway.
Hodnoceno 14 ledna 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: