2015
Velmi dobré 7,1
na základě 5462 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 5462 hodnocení
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 6,7
  • Poloha 8,5
  • Pokojový komfort/standard 6,8
  • Služby 7,2
  • Poměr cena/kvalita 6,7
  • Jídlo/stolování 6,2
Seřadit podle

ADONNA od Filipíny
Jednotlivci
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
good location
the staff are very nice and accomodating. the floor is wet in the morning maybe bec. of the moist of the aircon ??
Hodnoceno 24 září 2016

Charlene od Spojené státy
Páry
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Perfect location and stay
For a short trip it was the perfect place. Luggage storage, free airport shuttle, and free breakfast! Super comfy room too. Thanks!
Hodnoceno 23 září 2016

KAM od Malajsie
Obchodní cestující
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Good hotel near airport
I have a pleasant stay at Remington, it is close to Manila airport and resort world shopping mall. This is my prefer hotel before my flight.
Hodnoceno 23 září 2016

Ee od Malajsie
Jednotlivci
Standard
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Not Staying (book on behalf)
Not Staying (book on behalf)
Hodnoceno 22 září 2016

Ee od Malajsie
Obchodní cestující
Standard
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Hodnoceno 22 září 2016

Ee od Malajsie
Obchodní cestující
Standard
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Hodnoceno 22 září 2016

Ee od Malajsie
Jednotlivci
Standard
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Not Staying
Not Staying
Hodnoceno 22 září 2016

Ee od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Premier
Zůstal 4 nocí v září 2016
Not Staying
Not Staying
Hodnoceno 22 září 2016

Engelbert od Filipíny
Jednotlivci
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Near airport. Only location.
I arrived very late for checkin, in fact in the morning because of my flight. I requested for high floor,which was given. I also requested unobstructed view but to my dismay they gave me a room with a view of the stairs of the hotel. I was so tired to complain about my room. The next day, shower drain was not working and I'm in a hurry for my next flight. Food which is included in my booking is not so great, in fact it's very ordinary. Definitely will not come back here.
Hodnoceno 21 září 2016

Marissa od Nový Zéland
Páry
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice hotel
Location location
Hodnoceno 21 září 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: