2015
Skvělé 8,5
na základě 2584 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2584 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Služby 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Cynthia od Malajsie
Skupina
Rodinné apartmá
Zůstal jednu noc v duben 2015
Worst service we have ever received
Breakfast ready by 6am. Room was clean. Location alright.
Awful treatment from staff. Shouting and screaming when we refused to pay extra charges we never agreed to. Even when we as guests tried to calm the staff down, more screaming and voice raising ensued. Never have we as travelers experienced such nasty treatment by a service department.
Hodnoceno 20 dubna 2015

Wui od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v duben 2015
good experience
staffs, rooms, breakfast
Wonderful. Staffs were helpful and give suggestions on where to tour around the vicinity. Were helpful in booking taxi for us too.
Hodnoceno 16 dubna 2015

andrea od Itálie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2015
good quality
breakfast clean room
staff friendly good price for quality
Hodnoceno 10 dubna 2015

Amy od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2015
Fantastic hotel
Friendly staff, comfortable beds and very clean!
We had a great time at the hotel. We've travelled all over Vietnam and this was one of my favourite hotels. The staff are very attentive and helpful.
Hodnoceno 05 dubna 2015

Pelle od Švédsko
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v březen 2015
good hotel
1the staff 2the food 3the beds
Very good
Hodnoceno 05 dubna 2015

Phillip od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v duben 2015
Wonderful staff
Kenichi and his staff. Comfy bed and pillow
Hodnoceno 04 dubna 2015

Tahir od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2015
Recomended
Clean, friendly staff, location
Well managed hotel. Although can improve but it is very pleasent stay.
Hodnoceno 29 března 2015

Jean od Jihoafrická republika
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v březen 2015
Rising dragon
Location, cleanliness of room and good breakfast
Room was very comfortable, however the city view rooms get fairly noisy from the overnight trains, railway station is nearby. However this added to experience!:) good value for money and super central, would recommend it
Hodnoceno 29 března 2015

john od Velká Británie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2015
Excellent staff
Close to restaurants, excellent staff, nice room.
Good room with excellent staff. Will stay there again next time I am in Hanoi.
Hodnoceno 22 března 2015

Douglas od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2015
very poor!!
WE would NOT stay there again!!!
Hodnoceno 13 března 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: