2015
Skvělé 8,5
na základě 2584 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2584 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

JOON od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Good and conveniently located hotel
breakfast, location and value
Pleasant and good stay. Convenient and close to places of interests. Hotel in dark back lane can looks dangerous initially but it not because of police station next door. Good for cost conscious travelers.
Hodnoceno 30 prosince 2013

DINH od Vietnam
Skupina
Rodinné apartmá
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Good
Near to shopping center, good breakfast, new facilities
Hodnoceno 30 prosince 2013

Barbara od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Nice hotel and friendly staff
Location, friendly staff and great food
My stay was really nice, the staff was really friendly and went out of their was to help. The restaurant offers a really good menu and the hotel is located not far away from the city
Hodnoceno 30 prosince 2013

Rick od Singapur
Pár
Apartmá
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Amazing
Cleanliness and comfortable
Hodnoceno 30 prosince 2013

Amber od Spojené státy
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Great location and price...great hotel.
Service, Location, Nice rooms
Hodnoceno 28 prosince 2013

Choy od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Boring
N/A
Hodnoceno 28 prosince 2013

AMAERTHANATHAN od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2013
Excellent Hotel with Excellent service from staff
Friendly and helpful staff . They speak and understand english. Good and comfortable rooms with excellent buffet breakfast
We enjoyed our stay in this hotel with attentive staff who catered immediately to whatever we needed. They also arranged our Hua Long Bat tour and kept our luggage safely for us at no cost. When we returned they upgraded our room to a more comfortable room. We would unhesitatingly recommend this hotel to any one going to Hanoi for the friendly staff, excellent service a good breakfast provided.
Hodnoceno 27 prosince 2013

Jan od Dánsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Super Nice
Lokal
Hodnoceno 27 prosince 2013

Robert od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Wonderful experience thanks to delightful staff
Staff, location, roof top terrace
Certainly exceeded our expectations after a setback initially when we arrived with no luggage - lost in transit at Bangkok Airport.
Hodnoceno 27 prosince 2013

WUI od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Rooms in new wing are better.
Quick check-in/out, wide range of local food & quiet.
The heating in the room of the older wing was not working but everything was good in the new wing's room.
Hodnoceno 27 prosince 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: