2015
Skvělé 8,5
na základě 2584 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2584 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Služby 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Therese od Austrálie
Rodiny se staršími dětmi
Rodinný
Zůstal 2 nocí v prosinec 2014
Great location
Great wifi, lovely staff and great location
Only problem we had were our neighbors, who thought it was ok to wake everyone at 5.30am talking across the hall to each other
Hodnoceno 01 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Silvia od Austrálie
Rodiny se staršími dětmi
Rodinné apartmá
Zůstal jednu noc v leden 2014
great hotel in great location
location,clean, stuff helpful
Very pleasant
Hodnoceno 30 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Stine od Norsko
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v prosinec 2014
Good first impression
The hotel had a nice location, and we could walk all over the old quarter from the hotel. The rooms were clean, and the service personell was good
We had a decent stay at this hotel, and at first sight the room was really nice. However we noticed that the walls are paper thin. Several times we thought the neighbors we trying to get into our room, but they were just going in their own room. Also we could hear the TV from another room as well as the street noise really well. The lighting in the room was terrible and had all the lights been working it would not have made a difference. We also did not get used to the window into the toilet that we would close the shades to but the house keepers would open them.
Hodnoceno 30 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Colleen od Austrálie
Jednotlivci
Rodinný
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
great hotel and fantastic staff
great location making it close to town but not noisy. staff were extremely helpful and packed us take away food when we were running late for our train. comfortable beds and cute rooms
Had a great stay. Clean and comfortable rooms, friendly staff and close to all the main action while still been quiet. Would stay here again
Hodnoceno 30 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michael od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2014
Superb hotel in hanoi!!!!
room, staff and service
Hodnoceno 29 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ebbie od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Stay @ Hanoi
Location, Helpful staff, for Money,
Friendly and supportive staff and very pleased with our stay there. Would recommend it to others.
Hodnoceno 25 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bao od Vietnam
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v prosinec 2014
Have great location
Location, Staff, room
I have 5 days living in there. The room so nice, location easy for u go to around HN. Staff in there so nice. But the food's price may be so high.
Hodnoceno 25 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Tomas od Litva
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
a fine place
service, friendliness, helpfulness
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thanh od Austrálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v listopad 2014
Reasonable
curtain too small, clean, convenience
OK
Hodnoceno 18 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

JATUPATHRA od Thajsko
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2014
Brilliant Service
Service, Location, Staff
I was having a really good time with professional service from the hotel. Impressive :)
Hodnoceno 16 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: