2015
Skvělé 8,5
na základě 2584 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2584 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

JENNIFER od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 5 nocí v únor 2013
Great location, clean, good fo od
Location, cleanliness and staff
Hodnoceno 29 dubna 2013

stuart od Nový Zéland
Páry
Zůstal jednu noc v duben 2013
friendly, convinient, centrally located
staff, location, internet
The hotel is great, it is centrally located, and the staff are fantastic. They stored our bags while we went to ha long bay, and offered us a really cheap second night rate that was better than agodas! The hotel has access to all the sights and on check in gave us a great map and fantastic recommendations.
Hodnoceno 29 dubna 2013

Annette od Austrálie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
good location for shopping
service access staff
Hodnoceno 28 dubna 2013

pakpoum od Thajsko
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Good hotel Good staffs Perfect!!!
Comfort staffs cleaness
It's a very good hotel you will not disappointed. Staffs are helpful and smiling. Room is well decorate and I love how they manage space in the room. A little problem from the window, if someone put on a strong music, you will hear it easyly.
Hodnoceno 27 dubna 2013

Prudence od Austrálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2012
Large rooms, Great staff
Staff, Breakfast, Bed
Hodnoceno 26 dubna 2013

william od Velká Británie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2013
Very good hotel, very clean low cost
Nice room, helpful friendly staff. Would recommend.
Hodnoceno 26 dubna 2013

Monique od Spojené státy
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Great location, excellent modern hotel
Modern design, clean rooms, great value
Hodnoceno 25 dubna 2013

Celina od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2013
It exceeded our expectations, value for money
Cleanliness, efficient and friendly staff, good breakfast.
We thoroughly enjoyed our stay at the Rising Dragon Palace Hotel and would most definitely recommend it to friends visiting Hanoi. It is very well located and the staff were very attentive, informative and caring. Very clean rooms and we like the breakfast served too.
Hodnoceno 24 dubna 2013

David od Belgie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v duben 2013
Great staff
Design, staff, travel agency
Hodnoceno 24 dubna 2013

Shaw od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2013
clean and comfort room. Friendly staff
helpful and friendly staff, Clean room, great breakfast.
We total 9 person have a great Hanoi trip. Thanks to Rising Dragon Palace Hotel staff especially receptionist who are friendly and helpful. The hotel room is clean and the buffet breakfast is just nice. At last, thanks for the last day early morning breakfast special arrangement before we depart to airport.
Hodnoceno 24 dubna 2013


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: