Velmi dobré 7,3
na základě 823 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 823 hodnocení
  • Čistota 7,4
  • Vybavení 6,8
  • Poloha 8,5
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,3
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Jídlo/stolování 5,9
Seřadit podle

Lauren od Velká Británie
Skupina
Pokój z 2 łóżkami 1-osobowymi ze wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v květen 2016
Conveniently located
There should be a sign saying Salem also, it's confusing. It's very noisy outside the rooms at night. Very close to T4 and not far at all from the other Terminals.
Hodnoceno 31 května 2016

Nymee od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good hotel for a quick stopover
The hotel is strategically located near to Terminal 4, where most of the domestic flights fly from Manila. The hotel is nearby restaurants, bar/pubs, so it could be annoyingly noisy at night.
Hodnoceno 30 května 2016

Nigel od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokój z 2 łóżkami 1-osobowymi ze wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v květen 2016
Just awful!
Only convenient for the Airport. Tiny room noisy all night. Long queues for the 1 toilet and 1 shower.
Hodnoceno 29 května 2016

Matthias od Švýcarsko
Pár
Pokój standardowy z łóżkiem dwuosobowym i wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v duben 2016
Lost money...
The hotel agreed to pick us up at the airport at 2 pm, but nobody showed up. When we called them, they admitted that the driver is not even on the way to the airport and it would take him at least 1.5 hours to get to the terminal. Since our next flight was scheduled for the evening of the same day (which the hotel-staff knew in advance), going to Salem Domestic Guesthouse was no longer worthwhile. Of course we were fully charged nevertheless...
Hodnoceno 22 května 2016

Cherry od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v květen 2016
Great stay
Front desk are very friendly and helpful. I have issue with my booking in Agoda but they try to accomodate my request.
Hodnoceno 22 května 2016

Larisa od Filipíny
Obchodní cestující
Pokój z 2 łóżkami 1-osobowymi ze wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v únor 2016
Good location to stay if your flying early the next day.
Its just for lay-over stay.
Hodnoceno 19 května 2016

John od Malajsie
Pár
Pokój standardowy z łóżkiem dwuosobowym i wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v květen 2016
Did the trick
We needed a place to stay for a long stopover in Manila. It's located on walking distance from domestic terminal 3. Neither the amenities nor the room is anything special but we had a shower and a sleep which was exactly what we needed.
Hodnoceno 17 května 2016

jennifer od Francie
Samostatný cestovatel
Pokój z 2 łóżkami 1-osobowymi ze wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v květen 2016
Average
Location was good, not even 5 min. walk to Domestic Terminal 4.
Hodnoceno 15 května 2016

Jonas od Švédsko
Pár
Pokój standardowy z łóżkiem dwuosobowym i wspólną łazienką
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good place for stay overnight!
Great place to stay for switching flights near the airport. Good staff and easy living, good showers! Thanks to Kevin villamor for being helpfull at this place. Would go here again!
Hodnoceno 15 května 2016

Anthony od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v květen 2016
One Night near terminal 4 Manila
Very basic hotel... I bit pricey for what get , but it close to the terminal 4 airport 10 minute walk or 100 peso for hotel car.
Hodnoceno 11 května 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: