Velmi dobré 7,8
na základě 104 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 104 hodnocení
  • Čistota 7,9
  • Vybavení 6,3
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,0
Seřadit podle

Leonardo od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Nice hotel in Seminyak
location price
Staff are very accommodating and friendly.
Hodnoceno 03 března 2016

Derek od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 8 nocí v únor 2016
Great holiday
location, price and staff
Exceptional
Hodnoceno 02 března 2016

Rajarshi od Indie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v únor 2016
not what I expected
Hi It was a good place for older people, and in terms of value for money was decent Liked the room but very disappointed with the pool, as well as overall layout of the place. Quite far from main road, but near the beach which is a plus
Hodnoceno 12 února 2016

Raphael od Německo
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 9 nocí v prosinec 2015
Pleasant stay in Seminyak, Bali
Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Hodnoceno 05 ledna 2016

Philipp od Rakousko
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2015
Nice little hotel next to the beach
Location, friendly staff and great breakfast
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Hodnoceno 12 srpna 2015

Philip od Nový Zéland
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Relaxed clean old world atmosphere
Beautiful garden peaceful friendly staff
Very good
Hodnoceno 18 července 2015

Mats od Švédsko
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Sarinande
Perfect location, Fantastic personnel
Great as always!!
Hodnoceno 22 června 2015

Dianne od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červen 2015
Well priced hotel
Position staff rooms
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Hodnoceno 07 června 2015

Mark od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Super Deluxe
Zůstal 3 nocí v květen 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Hodnoceno 20 května 2015

Mark od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Super Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Hodnoceno 20 května 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: