Skvělé 8,4
na základě 1786 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1786 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,4
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,6
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Deidre od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Good hotel!
...
Hodnoceno 18 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sarah od Spojené státy
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Great location
I thoroughly enjoyed my stay here, and my friends did as well! The location was great, just a few minutes walk to the beach and food. I loved that the hotel provided beach towels and a beach mat! The staff were great and responsive when we needed things. The lady at the activities desk was so helpful and nice. Staff were able to understand us, even though we only spoke English. I stayed at a hotel in Patong after staying here and I definitely regretted moving to a different area and different hotel. Would definitely stay here again and recommend to friends!
Hodnoceno 13 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Rahman od Afghánistán
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
Fabulous
It's one of the best hotels I booked in Thailand! would come back again as I have a chance!
Hodnoceno 23 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Steven od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 8 nocí v duben 2016
ok at best
Great location but room was not to good
Hodnoceno 05 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jongkon od Thajsko
Skupina
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good Location, Beyond Expectation
The location was so nice -- just a couple minutes to the beach. Good service and kind support from staff. The room was comfortable -- spacious, big bed, big bathroom. I liked the swimming pool even though I didn't try. Definitely come back here again. Highly Recommend!!
Hodnoceno 31 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

John od Nový Zéland
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 5 nocí v květen 2016
great stay
Great hotel value for money large room free mini bar and great breakfast and nice staff
Hodnoceno 12 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

FADI od Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v duben 2016
Comments
Very small Gymnasium!!
Hodnoceno 08 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Raul od Filipíny
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 8 nocí v duben 2016
5th Stay
5th stay here. Best value for money in the area. Perfect location, a few minutes walk to the beach, restaurants, mini-marts, you name it. It's close. It's starting to show some wear though, and a quick fixer-upper will do the trick.
Hodnoceno 02 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lim od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2016
Best hotel
Went for a short 4 days 3 night stay at Sugar Marina Art. Everything was excellent. Highly recommended. 5 min to Karon beach.
Hodnoceno 28 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michelle od Spojené státy
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v duben 2016
Perfect hotel in Karon
Very clean hotel, clean pool, breakfast was good with plenty to choose from. Best of all was the location walking distance to many restaurants, bars, and the beach. Would definitely stay here again.
Hodnoceno 16 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: