Džajpur a zdejší nabídka všech 1 134 ubytování.
Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
Zobrazit více fotografií
Vstupní hala
Zobrazit více fotografií
Vstupní hala
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
7,3 Velmi dobrá poloha
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 40 fotografií
7,3Poloha
Odstraněno z oblíbených

Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel

Máte dotaz pro Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel?
Velmi dobré
Na základě 158 hodnoceníCo si myslí hosté
7,8
  • Letištní přeprava

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • klimatizace

  • denní úklid pokojů

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Po přihlášení jsou ceny ještě nižší!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Apartmá typu Junior s venkovním posezením (Junior Suite with Sit Out)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 30 m²/323 ft²
  • 2 jednolůžka a 1 dvoulůžko ...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Pokoj Deluxe (Deluxe)
...
  • Výhled: Bazén
  • 25 m²/269 ft²
  • 2 jednolůžka a 1 dvoulůžko ...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Rodinný pokoj -4 návštěvníci (Family Room - 4 Guests)
...
  • Výhled: Zahrada
  • 25 m²/269 ft²
  • 4 jednolůžka a 2 dvoulůžka
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Jednolůžkový pokoj typu Deluxe (Single Deluxe)
...
  • 20 m²/215 ft²
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Třílůžkový pokoj typu Deluxe (Deluxe Triple Room)
...
    Upřesnit termín a zobrazit ceny
    Rodinný pokoj (Family Room)
    ...
      Upřesnit termín a zobrazit ceny
      Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi (Deluxe Double or Twin Room)
      ...
        Upřesnit termín a zobrazit ceny
        Apartmá typu Junior s venkovním posezením (Junior Suite with Sit Out)
        ...
          Upřesnit termín a zobrazit ceny
          Deluxe Double Room- Full day use of private Car and Chauffeur
          ...
            Upřesnit termín a zobrazit ceny
            Máte dotaz pro Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel?

            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel – podrobnější informace

            Stručný popis

            Zobrazit více

            Důležitá místa v okolí

            Zobrazit méně

            Co nabízí

            Zobrazit méně

            Poznámky k ubytování

            Zobrazit více

            Užitečný přehled

            Zobrazit více

            Upozornění

            Změny sazby daně povedou k úpravě uvedených cen a doplatek bude nutné dodatečně uhradit při odhlášení z ubytování.

            Ověřená hodnocení cestovatelů

            Hodnocení Agoda (158)
            Vybrat typ cestovatele
            Čistota8,4
            Vybavení6,4
            Poloha7,3
            Pohodlí a kvalita pokoje8,0
            Služby8,0
            Poměr cena/kvalita8,0
            Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
            Filtrování hodnocení
            Jazyk
            English
            Français
            Deutsch
            Español
            více
            Typ pokoje
            Pokoj Deluxe
            Apartmá typu Junior s venkovním posezením
            Rodinný pokoj -4 návštěvníci
            Seřadit podle
            Zobrazeno 154 hodnocení
            12345
            6,3
            Lucie – Česká republika
            Pár
            Pokoj Deluxe
            Zůstal jednu noc v září 2012
            Velmi malý pokoj
            Dobrá lokalita
            Tento hotel má velmi pozitivní hodnocení, ale já se s tím nemohu ztotožnit. Exteriér hotelu vypadá vcelku dobře, ale pokoj už tak dobrý nebyl. Dost možná to ale bylo tím, že jsme dostali úplně ten nejhorší, který v hotelu je, pokoj v přízemí. Určitě neodpovídal ani jedné z fotografií. Byl poměrně malý, s historickou hlučnou klimatizací, bez uváděné wi-fi. Koupelna byla celkem dobrá a velká, až na sprchu, ta byla asi pro pobavení. Stříkala centimetrovým proudem a míříla téměř na strop. Ubytování nebylo špinavé, ale za pohodlné ho nehodnotím, čekali jsme více. Příjemná je lokalita, kousek do města a přitom v klidné lokalitě.
            Hodnoceno 02 listopadu 2012
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            4,4
            EMINE – Velká Británie
            Pár
            Pokoj Deluxe
            2 noci/í, červenec 2017
            all right place
            This place was far from the city centre. The breakfast choice was poorly, including pasta, porridge, banana, toast and omelette. There was festival going on so from about 3 am there was music as a result it was difficult to sleep. the general staff was polite, however, the guy at the reception changed his attitude after he saw that we gave an OK feedback.
            Hodnoceno 05 srpna 2017
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            4,4
            JASVINDAR – Malajsie
            Rodina s malými dětmi
            Rodinný pokoj -4 návštěvníci
            2 noci/í, prosinec 2016
            Not good service as per other hotels in india
            Stayed for 5 days. Restaurant close at 10pm and last order at 9.30pm. It's very difficult with young kids no foods are allowed to booked after that even some soft drinks. There's menu in room but no room service. Staff not friendly.
            Hodnoceno 12 února 2017
            We thank you for staying at the Suryaa Villa, Jaipur and wish to express our gratitude for having chosen to stay with us. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. Also you have mentioned that we have fixed timing for breakfast, lunch and dinner which is correct and all our guests appreciate it. If a guest comes at 1600 hrs in the afternoon and asks for lunch we serve light sandwiches and drinks which are available all day. The timings for meals are as follows: • Breakfast - 0700 hrs to 0930 hrs • Lunch - 1200 noon to 1530 hrs • Dinner - 1830 hrs to 2200 hrs I am confident that we would be able to show case the true hospitality if you give us an opportunity once again by choosing to stay with us. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Dhananjay
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            8,8
            Jyoti – Indie
            Rodina s malými dětmi
            Pokoj Deluxe
            2 noci/í, srpen 2016
            good stay there
            There are chance to improve food quality in restaurant in hotel
            Hodnoceno 29 srpna 2016
            Thank you for your detailed feedback, and for being kind to provide us with the details of your experience and generous ratings. With the feedback we received largely from our guests we have increased the options on our buffets and also updated our menu's. We do hope that you stay with us again along with your parents in the not so distant future. Warm regards, Dhananjay
            Odpověď z 01 dubna 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            7,6
            sara – Velká Británie
            Samostatný cestovatel
            Pokoj Deluxe
            3 noci/í, duben 2016
            Worth it for the pool...
            The room was fine, clean and with all you could need (safe, toiletries). The pool was smaller than I assumed from the photo but it didn't matter - just to be able to cool off was worth it! The only downsides were the cost of the food for what you got and the location - a tuk tuk ride was needed to get to wherever you wanted. But being out of the way it was lovely and quiet...
            Hodnoceno 13 dubna 2016
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. We are glad to know you liked our rooms and our in room amenities which are much appreciated by our guests. Also we have clearly mentioned that we have a plunge pool in our hotel which is made kept in mind the limited number of rooms that we have, We are happy that could enjoy dining by the pool which is favourite spot for most of the guests. We look forward to welcome you back at Suryaa Villa. Safe travels !!
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?|
            8,0
            Stephen – Velká Británie
            Samostatný cestovatel
            Pokoj Deluxe
            2 noci/í, únor 2016
            A fairly nice hotel
            Atmosphere, Location, wifi
            My stay here was generally fine. Staff seemed organised. Has a small swimming pool which might be nicer in summer when the weather is warmer. Wifi worked very well.
            Hodnoceno 14 února 2016
            Thank you for your detailed feedback, and for being kind to provide us with the details of your experience and generous ratings. Do give us an opportunity to serve you in future. Thanking you Best Wishes!! Dhananjay
            Odpověď z 01 dubna 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?|
            2,7
            Anany – Indie
            Pár
            Pokoj Deluxe
            2 noci/í, prosinec 2015
            Not at all a heritage place. It's just a house
            Not at all great. It's not a heritage hotel. The pictures on the site are deceptive. It's just a house with rooms in it. Facilities are basic and the prices are over rated.
            Hodnoceno 28 prosince 2015
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. May I reassure you that the areas pointed out by you have been revisited and all necessary actions have been put in place in order to ensure top most level of deliveries . I am confident that we would be able to show case the true hospitality even beyond your expectations if you give us an opportunity once again by choosing to stay with us. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Surya Pratap Singh
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?|
            10,0
            Ludivine – Francie
            Rodina s malými dětmi
            Rodinný pokoj -4 návštěvníci
            4 noci/í, listopad 2015
            We loved our stay in Suryaa Villa. We'll come back
            a piece of heaven after a day of exploring the city and monuments. A helpful staff full of attention. Quiet and convenient for families.
            Hodnoceno 15 listopadu 2015
            Thank you for the lovely review. I have shared your generous feedback with my team. Thanking you and look forward to your continued patronage, Yours sincerely, Dhananjay Suryaa Villa, Jaipur
            Odpověď z 23 června 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            4,3
            Md. – Bangladéš
            Rodina s malými dětmi
            Rodinný pokoj -4 návštěvníci
            2 noci/í, červenec 2015
            Very much uncomfortable stey
            Nothing best
            We stayed for 02 (two) nights and it was a truly very bed experience. 1st night they have accommodated very uncomfortable room (AC was so problematic, water was dropping the room from AC, room was not clean, bedsheets also dirty)and second day they shifted us to another room. The second room were better. There is a small pool but they did not allow us because its open only 08.00 a.m. to 08.00 p.m. We reached the hotel 11.00 p.m. they did provide us any food because the restaurant is closed 10.00 p.m.I would not book it again.
            Hodnoceno 12 srpna 2015
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. Also you have mentioned that we have fixed timing for breakfast, lunch and dinner which is correct and all our guests appreciate it. If a guest comes at 1600 hrs in the afternoon and asks for lunch we serve light sandwiches and drinks which are available all day. The timings for meals are as follows: •​Breakfast - 0700 hrs to 0930 hrs •​Lunch - 1200 noon to 1530 hrs •​Dinner - 1830 hrs to 2200 hrs May I reassure you that the areas pointed out by you have been revisited and all necessary actions have been put in place in order to ensure top most level of deliveries. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Surya Pratap Singh
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            7,7
            Warut – Thajsko
            Samostatný cestovatel
            Pokoj Deluxe
            Zůstal jednu noc v červenec 2015
            Satisfied!
            wide room, reasonable price, the food is not bad but a bit overpriced
            Value for money if you don't mind staying a bit far from the city center. My room was clean, wide and quiet. Wi-Fi was in the room and quite fast enough.
            Hodnoceno 17 července 2015
            Thank you for the lovely review. I have shared your generous feedback with my team. Thanking you and look forward to your continued patronage, Yours sincerely, Dhananjay Suryaa Villa, Jaipur
            Odpověď z 23 června 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
            12345
              • x
              • Blahopřejeme!
              • Cena se díky slevovému kuponu právě snížila.
            Toto ubytovací zařízení je žádané. Nepropásněte příležitost.

            Zpět na výsledky hledání

            Zpět na nabídku pokojů


            1

            Zvolte věrnostní program

            PointsMAX
            Jazyk
            Věrnostní program A Věrnostní program A
            Věrnostní program B

            V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

            2

            Zvolte pokoj s nabídkou bodů

            Hotelový pokoj A
            Informace o pokoji
            Získat
            5000 bodů

            Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

            3

            Vložte členské číslo

            Země uvedená v pasu
            Členské číslo programu
            1234

            Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

            Začněte zde a zvolte si program:
            <Dříve
            leden 2018
            poútstčtsone
            1234567
            891011121314
            15161718192021
            22232425262728
            293031    
            Později>
            únor 2018
            poútstčtsone
               1234
            567891011
            12131415161718
            19202122232425
            262728    
            po, 15. led 2018 – út, 16. led 2018(1 noc)