Velmi dobré 7,6
na základě 4053 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 4053 hodnocení
  • Čistota 7,8
  • Vybavení 6,4
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,5
Seřadit podle

Jila od Austrálie
Jednotlivci
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
all good
all good
Hodnoceno 06 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dirk od Německo
Obchodní cestující
Superior Double or Twin Room - One Way Airport Transfer
Zůstal jednu noc v srpen 2016
OK and good for airport transit
The location is close to the airport and a free shuttle is included if you book the right package. Rooms are ok and sort of clean, but not immaculate and slightly outdated. Hotel manual states wifi costs extra but when you ask, you get a free voucher. Breakfast is a straight disappointment with few choices, little taste and giggling teens as employees instead of professional staff. I would come again for a transit stay which requires the location close to the airport, but wouldn't choose this as a vacation base. The pool area looks tempting on the sales pictures but seeing it in reality during daytime leaves a slightly more shabby impression.
Hodnoceno 02 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Paul od Spojené státy
Rodiny s malými dětmi
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal jednu noc v srpen 2016
?
Disgusting hotel
Hodnoceno 30 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

David od Nový Zéland
Jednotlivci
Pokój o podwyższonym standardzie - darmowy transport lotniskowy
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
good
would stay again
Hodnoceno 30 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

hsu od Tchaj-wan
Páry
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal jednu noc v srpen 2016
It's good and comfortable
Everything is good just located is a little unconvince.
Hodnoceno 29 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

agatha od Velká Británie
Jednotlivci
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal jednu noc v srpen 2016
passing
staffs are not friendly and definitely no one are willing to show your any smile sign.
Hodnoceno 26 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hannah od Velká Británie
Jednotlivci
Superior - kyvadlová doprava Suvarnabhumi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Too hot - bad aircon
When I entered the room at 5pm it was extremely hot. The aircon was put on when I entered the room by a staff member but it was that bad that when I left the room at 11pm to the airport, I had had three showers and even the lift was cooler than my room. It was one of the worst stays I have had.
Hodnoceno 26 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Keehyun od Jižní Korea
Jednotlivci
Superior - kyvadlová doprava Suvarnabhumi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Good for sleep
Only good for staying for a while
Hodnoceno 25 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

sharon od Singapur
Jednotlivci
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Clean room. Okay location.
10mins walking distance to paseo mall. Cost 70B cab fare to lad krabang airport train station. Old school tv and channels are flickering so don't bother. Room is clean. I didn't enjoy the hotel breakfast however enjoy the strong shower
Hodnoceno 24 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

andre od Thajsko
Rodiny s malými dětmi
Pokój o podwyższonym standardzie - bez transferu
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Good enough for a stop / layover in Bangkok
About 45 min from city center by taxi. Staff is nice and helpful. Pool is cleaned at least daily. When we were staying the pool was closed for one day due to a malfunction, but it was fixed quickly. Restaurant is very basic, so is breakfast. The modern next door shopping center has multiple good eating options though.
Hodnoceno 22 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: