The Oddy Hip Hotel
Zobrazit více fotografií
Vstupní hala
Zobrazit více fotografií
Vstupní hala
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
Interiér
Zobrazit více fotografií
6,7 Hodnocení polohy
Zobrazit mapu
Zobrazit všech 63 fotografií
6,7Poloha
Odstraněno z oblíbených
Velmi dobré
Na základě 252 hodnoceníCo si myslí hosté
7,1
  • vzdálenost od pláže 810 m

  • Centrum města

  • Wi-Fi zdarma ve všech pokojích

  • klimatizace

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Po přihlášení jsou ceny ještě nižší!

Přihlaste se nyní
Nabídka pokojů
Třílůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem (Deluxe Triple With Balcony)
...
  • Výhled: Město
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj Standard (Standard Double Room)
...
  • Výhled: Město
  • 18 m²/194 ft²
  • 1 dvoulůžko
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem (Deluxe Double Room with Balcony)
...
  • Výhled: Město
  • 25 m²/269 ft²
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny
Čtyřlůžkový pokoj s balkonem (Quadruple Room with Balcony)
...
  • Výhled: Město
  • 62 m²/667 ft²
  • 1 dvoulůžko velikosti „King...
Upřesnit termín a zobrazit ceny

The Oddy Hip Hotel – podrobnější informace

Stručný popis

Zobrazit méně

Důležitá místa v okolí

Zobrazit méně

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (252)
Vybrat typ cestovatele
Čistota7,3
Vybavení6,3
Poloha6,7
Pohodlí a kvalita pokoje7,5
Služby7,6
Poměr cena/kvalita7,7
Podle ověřených zákazníků Agoda
Filtrování hodnocení
Jazyk
English
ภาษาไทย
简体中文
Bahasa Indonesia
více
Typ pokoje
Dvoulůžkový pokoj Standard
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
Čtyřlůžkový pokoj s balkonem
Třílůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
Seřadit podle
Zobrazeno 243 hodnocení
12345
2,4
Michael – Austrálie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
4 noci/í, únor 2018
DO NOT STAY HERE!
Sooo disappointed!! I wasted around 50 dollars a night and 4 days of my holiday here. The photos on the website look modern and trendy, but I arrived to a delapidated hotel including.. no lift/carried my bags up 5 storeys, weak air conditioning, puddling shower, bathroom tap broken, paint peeling off bathroom ceiling, rust stains down wall from AC unit, pillows up against electrical wires from wall (!) I had to clean the AC filters in the shower in an effort to improve AC in the room. I moved the bed into the centre of the room to get AC and away from wires. I sent photos to agoda and they're still trying to get a response from the owners. They are Chinese, don't speak much English and clearly don't care that the hotel they're advertising is blatantly misleading. The photos and positive reviews are from one or more years ago. Do yourself a favour and at least inspect your room before you pay. I'd hate for you to have a similar experience to mine. I hope you have a great holiday!
Hodnoceno 06 února 2018
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
2,0
PUTRI – Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
2 noci/í, prosinec 2017
Frustrated
We never stay at all. as te denied our check in
Hodnoceno 07 prosince 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
6,8
Evon – Malajsie
Skupina
Čtyřlůžkový pokoj s balkonem
3 noci/í, březen 2017
Dobré
Room very big for 4person. And have 2 bathroom 😚 love it. But have no lift , we live at level 2, lucky no take alot of things 😂
Hodnoceno 10 března 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
4,4
Piero – Austrálie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
8 noci/í, únor 2016
Ordinary Hotel
Far away from the main attractions. However, quite enough for a good sleep. Staff were nice including the owner.
Hodnoceno 31 ledna 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
9,2
Dwianti – Indonésie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
2 noci/í, listopad 2015
Nice hotel & owner
Stayed for 2 nights in this hotel. A bit confused find the hotel location at 1st, but quite easy access to walk around once there. The staff are nice, especially the owner. Talked with him few times about traveling. Was a good stayed
Hodnoceno 25 října 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?|
8,4
Paul – Austrálie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
1 noc, srpen 2015
Good value friendly helpful staff
Excellent value accommadation with friendly and helpful staff in a reasonably placed location. Staff don't intrude but will exceed expectations when assistance is needed.
Hodnoceno 25 července 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?|
5,6
Jihyun – Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
2 noci/í, duben 2016
ask the staff to call a cab for me and staff denied....
it's a bit hard to find with given location. inside is comparatively okay to price. they don't have elevator so if you are a traveler with a lot of luggage, take note about that. and from there to airport, taxi normally cost around...less then 800 Bxt. but they told me 900 so I wanted to call my own and asked them to contact the numbers I had. and they refused......omg... what kind of hotel is that?
Hodnoceno 27 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
3,0
Josh – Kanada
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard
2 noci/í, únor 2016
Horrible owner
Long story really short the owner is a horrible person and the stay was awful to begin with will never return and don't suggest going.
Hodnoceno 21 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
2,8
Mahendar – Indie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s balkonem
3 noci/í, únor 2016
Clear NO!!! Zero value to money paid. Shady place
Clearly it was a rip off. Had booked 3 nights walked away after 1st night. Hotel is just some old building just painted with must of furniture broken or needs repair. Power went of middle of night and there is no lift. Rooms smell and no locks or knobs to bathrooms in any rooms ( I checked). Trust me there are far better choices than this place. It was total let down. Will never recommend unless you getting for like 500Bath. not paying worth anything more than for their even delux room. There is one Chinese hotel opp to this that's far more better place. Clear NO else you'll repent for what you get v/s what you paid. Trust me.
Hodnoceno 19 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
8,7
Peter – Austrálie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard
2 noci/í, leden 2016
Pete's holiday
Clean Friendly Comfortable
Bloody great
Hodnoceno 10 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?|
12345
Toto ubytovací zařízení je žádané. Nepropásněte příležitost.

Zpět na výsledky hledání

Zpět na nabídku pokojů


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
<Dříve
únor 2018
poútstčtsone
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Později>
březen 2018
poútstčtsone
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
pá, 9. úno 2018 – so, 10. úno 2018(1 noc)