The Relax Beach Resort

Máte dotaz pro The Relax Beach Resort?
Skóre hodnocení5,8
Na základě211hodnocení
The Relax Beach Resort
Zobrazit více fotografií
Bazén
Zobrazit více fotografií
Zobrazit všech 32 fotografií
6,5 Hodnocení polohy
Zobrazit na mapě
6,5Poloha
  • soukromá pláž

  • balkon/terasa

  • bar

  • letištní transfer

  • zahrada

  • kavárna

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní
Máte dotaz pro The Relax Beach Resort?

Vzdálenost od důležitých míst

  • Letiště poblíž
    • 18 km
    • Mezinár. letiště Samui (USM)
    • 115 km
    • Letiště Surat Thani (URT)
  • Nemocnice a kliniky
    • 300 m
    • Bangkok Hospital Samui Clinic - Koh Phangan Branch
  • Lékárny
    • 7 km
    • Pharmacy
  • Večerka
    • 850 m
    • 7 Eleven
  • Výběr hotovosti
    • 1,8 km
    • ATM

The Relax Beach Resort – podrobnější informace;

Stručný popis

Zobrazit více

Co nabízí

Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

Zobrazit více

Užitečný přehled

Zobrazit více

Ověřená hodnocení cestovatelů

Hodnocení Agoda (211)

4,0

Vybrat typ cestovatele
Skóre hodnocení
  • Čistota 5,3
  • Vybavení 4,6
  • Poloha 6,5
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 5,8
  • Poměr cena/kvalita 5,7
  • Občerstvení 5,7
Skóre hodnocení
  • Čistota 5,0
  • Vybavení 4,2
  • Poloha 6,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 5,7
  • Služby 5,4
  • Poměr cena/kvalita 5,3
  • Občerstvení 5,3
  • Čistota 5,7
  • Vybavení 4,9
  • Poloha 6,5
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,7
  • Služby 6,4
  • Poměr cena/kvalita 6,2
  • Občerstvení 6,2
Vynikající
na základě 2 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 10,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 10,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 10,0
  • Občerstvení 10,0
Skóre hodnocení
na základě 8 hodnocení
  • Čistota 4,3
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 6,3
  • Pohodlí a kvalita pokoje 4,4
  • Služby 4,8
  • Poměr cena/kvalita 4,8
  • Občerstvení 4,8
Skóre hodnocení
  • Čistota 5,4
  • Vybavení 4,4
  • Poloha 7,0
  • Pohodlí a kvalita pokoje 6,0
  • Služby 5,7
  • Poměr cena/kvalita 5,9
  • Občerstvení 5,8
Poskytnuto ověřenými hosty Agoda
Filtry

Jazyk hodnocení
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • ภาษาไทย
  • 日本語
  • Italiano
  • Русский
  • Español
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Čeština
  • Suomi
  • 한국어
  • 简体中文
  • Ελληνικά
  • Tiếng Việt
více méně

Typ pokoje
  • Bungalov typu standard světrákem (betonový)
  • Pokoj typu standard s dřevěným větrákem
  • Bungalovy typu Standard u pláže
  • Bungalov Deluxe
  • Pokoj typu Superior (3 osoby)
  • Pokój standardowy (2 podwójne łóżka)
  • Bungalov s větrákem (4 dospělí)
více méně

Seřadit podle
Zobrazeno 201 hodnocení
  • vymazat vše

5,2
Radek – Česká republika
Skupina
Bungalov typu standard světrákem (betonový)
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Velmi dobry”
Pro partu kluků ideální ubytování.
Hodnoceno 16 prosince 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,8
Martin – Česká republika
Samostatný cestovatel
Bungalov s větrákem (4 dospělí)
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Na přespání dobré, kousek od moře a kousek do centra města”
Levné ubytování na Koh Phanganu
Hodnoceno 16 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
7,2
Bishwajeet – Indie
Skupina
Bungalovy typu Standard u pláže
Zůstal 2 nocí v duben 2017
Full Moon Party Trip Stay”
The resort is nice. We had booked one sea facing standard A/C bungalow. The room was ok for the price I paid. Small Cottage Style design. Asked the guys in reception for bike and they arranged the bike at 200 THB per day. Overall the stay was good.
Hodnoceno 17 dubna 2017
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
3,2
Shane – Kanada
Skupina
Bungalov typu standard světrákem (betonový)
Zůstal 3 nocí v duben 2017
old and dirty.”
This is my second time in this hotel, first time there was no running water, staff said it was a shortage on the island, but turns out this is a problem with this hotel as there was a problem with water again. Booked four rooms, all were filthy, cockroaches in all rooms, beds terrible, facilities falling apart. Find another hotel...
Hodnoceno 13 dubna 2017
We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again best regards Nareerat Sena Reservation Manager
Odpovězeno 15 května 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
8,0
Michael – Nizozemsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu standard s dřevěným větrákem
Zůstal 3 nocí v březen 2017
Great money for value comparisson”
I was staying in one the bungalows and the bathroom facilities was locates outside in your own space which is cool, but that made it also possible for bugs to get in. The door cracks were pretty big which as well of was not quit stopping the bugs. Renting a scooter here is cheaper than on the streets which is nice. One more bad thing is that I didnt have wifi in my room. Other guest do have because they had a deluxer version than me but I think wifi should be availble everywhere. The staff was really nice and helpfull there is much to do closeby, which makes the location pretty good. I would recommand this place
Hodnoceno 19 března 2017
ทางโรงแรมต้องขอขอบคุณในการเข้าพัก ของคุณและยัง สละเวลาเขียนรีวิวที่พักให้กับทางโรงแรมด้วย ซึ่ง เรายินดีรับ คำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปปรับปรุงให้ดีขึ้น และ หวังว่าโอกาสหน้าจะได้รับ ความไว้วางใจ ที่จะต้อนรับคุณ อีก ขอแสดงความนับถือ นารีรัตน์ เสนะ Reservation Manager
Odpovězeno 06 dubna 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
2,4
Nick – Velká Británie
Pár
Bungalov typu standard světrákem (betonový)
Zůstal 4 nocí v únor 2017
Only book as a last resort! ”
Very run down and dated 'resort'. Probably the worst facilities we have encountered since we have been travelling. Our fan in our room almost set our bungalow on fire (woke up to a room full of smoke and a burnt plastic smell) - when we told reception they told us we'd have to 'wait 10 minutes' and when we complained to the manager about it later on, he simply just laughed at us! Only stay here as an absolute last resort while here for Full Moon etc. The general area surrounding the resort isn't much better either!! WILL NOT BE BACK
Hodnoceno 15 února 2017
The hotel apologizes for any inconvenience to your stay. And welcome your suggestions to improve it. And thank you for your stay. Best Regard Nareerat Sena Reservation office
Odpovězeno 23 února 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,4
Tarida – Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu standard s dřevěným větrákem
Zůstal 3 nocí v únor 2017
ok for short stay”
ok
Hodnoceno 15 února 2017
Thanks to the hotel for reservations and your stay. The hotel hopes to serve you next times best regards Nareerat Sena Reservation office
Odpovězeno 23 února 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
6,4
Tarida – Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu standard s dřevěným větrákem
Zůstal 2 nocí v únor 2017
you get what you pay”
ok for busy fullmoon time
Hodnoceno 15 února 2017
Thank you very much for reservations and your stay. The hotel hopes to serve you next times best regards Nareerat Sena Reservation office
Odpovězeno 23 února 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
4,4
rylan – Kanada
Pár
Bungalovy typu Standard u pláže
Zůstal 3 nocí v únor 2017
Meh”
Not what it looks like in the pictures. Asked for a double bed, told them prior in an email we were celebrating our engagement. Got two twin beds and that was it. Beach isn't great but it's there. Meh. I'd stay next door .
Hodnoceno 15 února 2017
The hotel apologizes for the inconvenience. In your stay Your guide is very useful. We will contribute to the improvement. Better best regards Nancy
Odpovězeno 25 února 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |
2,8
Taisya – Německo
Skupina
Pokoj typu standard s dřevěným větrákem
Zůstal 3 nocí v únor 2017
dirty and old place..pictures of places doesn't have anything with reality!”
dirty and old place with moldy kisses und old mattresses.. both pools are not for use. didn't see someone clenching water or someone who was swimming inside. also the beach is not the best... never again!
Hodnoceno 14 února 2017
We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again Best Regard nareera sena Reservatin Manager
Odpovězeno 15 května 2017
Zobrazit více
The Relax Beach Resort
Zdá se vám toto hodnocení užitečné? |



1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program:
null rezervován před 0 hodinami, 0 minutami
Ceny se zobrazí, až zvolíte data Data si vyberu později >
<Dříve
květen 2017
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Později>
červen 2017
poútstčtsone
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930