Velmi dobré 7,9
na základě 1029 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1029 hodnocení
  • Čistota 8,2
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 7,0
Seřadit podle

Chee od Singapur
Pár
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Value for money. Great service!
Great location as the hotel was surrounded by restaurants and only a short 15-min walk to Kata Beach. Shoutout to the hotel staff as well who decorated the room as it was my birthday and giving me such a lovely surprise. Breakfast choices could have a little more variation but overall we enjoyed our stay at the hotel!
Hodnoceno 18 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Eduard od Rusko
Pár
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 9 nocí v červenec 2016
Nice but nothing special
Good value for money. Don't expect much as this is Asia. This would be a 3* hotel in Europe, but it's got 5 stars in Asia. If you're not too picky and you don't spend much time in the hotel, this is a choice to consider. Breakfasts are fine, with just enough variety. Never tried the pool, but seems OK. The staff were helpful and polite. Towels (especially beach towels) may need replacement or better washing.
Hodnoceno 11 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

MIKEL od Španělsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
kkkk
Kkk
Hodnoceno 10 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Isaac od Izrael
Samostatný cestovatel
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 6 nocí v červenec 2016
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Clean, Nice staff, Nice pool, Pleasant stay.
Hodnoceno 28 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Xuetao od Čína
Samostatný cestovatel
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
good experience
this resort have a good pool,the room is very big and has good view.
Hodnoceno 25 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chalisa od Thajsko
Pár
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Best stay for couples
It's cheap, it's clean, the room is incredibly big and valuable for money for couples, nice bathtub, beautiful pool view, wonderful staffs. It was perfect.
Hodnoceno 25 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ricky od Filipíny
Pár
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v září 2015
Awesome Stay Im falling in love in this Place
Yes its is a romantic place for honeymooners can spend their time chilling by the pool. The room is clean and smell so good. Very well recommended ,and worth it to stay again soon.
Hodnoceno 20 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Krisada od Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Excellent
Very good design hotel Superb service
Hodnoceno 17 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ong od Singapur
Pár
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 5 nocí v červen 2016
Indeed a Romantica experience.
The staff were polite, friendly and helpful in many ways and the hotel location is satuated along the streets with shops which is pretty convenient. Lastly, we were given a free upgrade of room which really make our stay a sweet and memorable one. Thanks.
Hodnoceno 05 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Xianjing od Singapur
Samostatný cestovatel
Superior s výhledem na bazén
Zůstal jednu noc v červen 2016
Unfriendly staff
When I arrived Kata beach, I didn't find this hotel n the hotel's number cannot get through also. So I tried many methods to get to the front desk of the hotel. However, the staff there was not friendly n she spoke terrible English n I really didn't understand her. The location in Google Map is not correct as well n I asked a lot of ppl n spent long time to find the hotel. The experience is very disappointing.
Hodnoceno 01 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: