• Celý dům/apartmá

  • 16 hosté

  • 6 pokoje

  • 350 m²

Ušetřete až 30 % s exkluzivními nabídkami Agoda!

Ceny klesají v okamžiku, kdy se přihlásíte!

Přihlaste se nyní

Villa Bamboo – podrobnější informace

Stručný popis

V průběhu návštěvy města Albufeira se budete cítit jako doma v hotelu Villa Bamboo, nabízejícím kvalitní ubytování i obsluhu. Odtud mohou hosté užívat snadný přístup ke všemu, co může toto živé město nabídnout. Díky své výhodné poloze, nabízí hotel snadný přístup k místům, která musíte vidět.

Zařízení a služby poskytované Villa Bamboo zajistí hostům příjemný pobyt. Hotel poskytuje Wi-Fi zdarma ve všech pokojích, parkoviště s cílem zajistit našim hostům co největší komfort.

Atmosféra hotelu Villa Bamboo je cítit v každém pokoji. soukromý bazén, klimatizace, topení, balkon/terasa, televize jsou pouze částí vybavení, které můžete mít k dispozici. Ať už jste milovník fitness nebo jen hledáte způsob uvolnění po náročném dni, budete se bavit špičkovým rekreačním vybavením, jako je venkovní bazén. Ideální polohou a vyhovujícím vybavením, je hotel Villa Bamboo perfektní volbou v mnoha ohledech.
Zobrazit více Zobrazit méně

Zařízení

  • klimatizace
  • kuchyňské nádobí
  • lednička
  • mikrovlnná trouba
  • myčka na nádobí
  • satelit / kabelová TV
  • skříň
  • soukromý bazén
  • topení
  • zařízení pro žehlení

Personál hovoří těmito jazyky:

  • angličtina
Zobrazit více Zobrazit méně

Poznámky k ubytování

  • Přistýlky závisí na vybraném pokoji, pro více podrobností zkontrolujte kapacitu jednotlivých místností.
Pokud rezervujete více jak 5 pokojů, mohou se na vás vztahovat odlišné podmínky.
Zobrazit více Zobrazit méně

Upozornění

Please note that late arrivals are subject to the following surcharges: From 22:00 to 07:00: EUR 40 After booking, you will receive an email from the property with payment and key pick-up instructions. Please note that the 30% deposit of the total reservation amount, charged on day of booking must be paid by bank transfer or Paypal. Villa Bamboo will contact guests with further details. The remaining 70% will be charged at least 50 days prior to check-in by bank transfer or PayPal. Please note that final cleaning is included. Please inform Villa Bamboo in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. A security deposit of EUR 500 is required upon arrival for incidentals. This deposit is fully refundable upon check-out and subject to a damage inspection of the accommodation.
Zobrazit více Zobrazit méně


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu klikněte na PointsMAX a zvolte si oblíbený věrnostní program.

2

Zvolte pokoj s nabídkou bodů

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Rezervujete pokoj, který body nabízí, a budou vám přičteny automaticky.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Své členské číslo ve zvoleném programu uveďte během rezervace. Body obdržíte na účet po odhlášení z ubytování.

Začněte zde a zvolte si program: