Velmi dobré 8,0
na základě 1269 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1269 hodnocení
  • Čistota 8,2
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 8,1
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Služby 8,5
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

Nicolas od Filipíny
Pár
Standard
Zůstal 3 nocí v únor 2015
Worth the money
The service was excellent, clean rooms, and value for money
We'll definitely go back
Hodnoceno 05 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Peter od Kanada
Samostatný cestovatel
Studio
Zůstal 4 nocí v květen 2014
Nice place
location staff safety
Very good option. I liked my room and the beds. Helpful staff
Hodnoceno 03 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

John od Austrálie
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 3 nocí v únor 2015
Good hotel, enjoyed my stay.
Friendly staff, good food on roof top terrace and location.
Clean rooms, very friendly staff, pool is not very deep and more a kiddie pool. Overall, it was quite pleasant.
Hodnoceno 02 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yuliana od Indonésie
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
clean new room, but sooo noisy
compfy bed, nice staff, location near Ayala
Hodnoceno 01 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

FREDIELYN od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2014
nice!
recommended.
from customer service, accessibility, to room space are quite satisfactory, only the breakfast buffet, no refill of food and we were quite left with almost no food.. :-)
Hodnoceno 28 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yvonne od Spojené státy
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2015
Hotel Service!!!
Location
Housekeeping doesn't follow instructions when to clean our room. Very poor Wifi connection. I'm unable to check emails in my smart phone and my laptop for my 6 nights stay at the hotel was very frustrated and disappointed about it when your emails is very important it's my way to communicate with my boss and work in the United States.
Hodnoceno 28 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Williard od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v leden 2015
location
bfast at roof top, near mall, nice staff
.......
Hodnoceno 26 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nick od Austrálie
Pár
Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Great stay
Location, staff, rooms
Had a great time here. Staff were very helpful and it is very close to Ayala Mall
Hodnoceno 20 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jan od Malajsie
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 4 nocí v listopad 2014
simple, neat n nice
warm staff, fast service, neat
It was a stop over hotel in cebu, room too simple n nothing much to expect.
Hodnoceno 18 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Stefano od Spojené státy
Pár
Standard
Zůstal 5 nocí v leden 2015
A nice, comfortable stay in Cebu.
Convenient location to airport and mall, and good breakfast.
We were happy with WellCome and can recommend the hotel for short (3- to 5-day) stays in Cebu city.
Hodnoceno 14 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: