Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 265 hodnocení
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 6,3
  • Poloha 7,4
  • Pokojový komfort/standard 7,3
  • Personál 7,5
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 5,5
Seřadit podle

HASRUL od Malajsie
Jednotlivci
Jednolůžkový, klimatizace
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Soccer fan
I love Kuching
Hodnoceno 22 března 2016

Chuang od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí Basic
Zůstal jednu noc v březen 2016
Music to help you sleep maybe
The tidiness and cleanliness is good for a small place to stay. Only down side is the KTV below can be noisy at night and it operate till 1am or more.
Hodnoceno 21 března 2016

Kyle od Spojené státy
Jednotlivci
Jednolůžkový, klimatizace
Zůstal 2 nocí v únor 2016
wonderful experience
I stayed for 4 nights at the Woodpecker Lodge. The room was as promised and I found the location to be perfect. It sits right at the end of the riverwalk and around the corner from the bus stop to Bako National Park, which was my primary purpose for coming to the area. The best part of my stay was the staff. I found them to be kind, professional and genuinely interested in what they do and the place they live. I was lucky enough to have a couple conversations with the owner who really helped me get the most out of my trip to Borneo.
Hodnoceno 05 března 2016

Alfian od Indonésie
Jednotlivci
Trojlůžkový s klimatizací
Zůstal 4 nocí v únor 2015
Love the location. Easy access to shopping and eat
Love the location. Easy access to shopping and eateries. Friendly staffs from the front office and restaurants. All willing to help. Nice atmosphere a
Hodnoceno 06 února 2016

Ali od Turecko
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 5 nocí v leden 2016
Sometimes u look for something that is more than luxury...
the owner of hotel Oliver is very kind and friendly.
Hodnoceno 25 ledna 2016

WONG od Malajsie
Skupiny
Jednolůžkový, klimatizace
Zůstal jednu noc v leden 2016
NOT STAYING
NOT STAYING BUT GOOD STAFF SERVICE
NOT STAYING..SO DONT KNOW MUCH ABOUT THE HOTE. BUT I AM SURE THE STAFF THERE PROVIDE A GOOD SERVICE.
Hodnoceno 10 ledna 2016

Guan od Malajsie
Jednotlivci
Jednolůžkový, klimatizace
Zůstal 2 nocí v říjen 2015
It does not appear to be like the pictures shown
First of all the lodge was quite difficult to find. It was very disappointing when I found out that the lodge itself was not exactly the same as shown in the pictures. The staircases were so smelly, the room was so old and dirty but the service was very good indeed. Hope they renovate the lodge then it will be different.
Hodnoceno 08 ledna 2016

Muhammad od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí klimatizace
Zůstal 4 nocí v říjen 2015
Nothing
Nothing
Hodnoceno 18 října 2015

Annette od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí klimatizace
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Okay for 2 start budget hotel
comfortable bed and clean bathroom
Location wise, staircase very smelly because of the pub lounge at level 1. Maybe should try other budget hotel with similar price.
Hodnoceno 01 září 2015

Jo od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí klimatizace
Zůstal 3 nocí v červenec 2015
Nice friendly owner.
Service
Will visit again.
Hodnoceno 21 července 2015


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: