Velmi dobré 8,0
na základě 2415 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 2415 hodnocení
  • Čistota 7,8
  • Vybavení 7,2
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,2
Seřadit podle

John od Austrálie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v srpen 2016
Excellent For Price
Good location, quiet
Hodnoceno 05 září 2016

jean-michel od Nový Zéland
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2016
very central in Kuta but still quite. Best address in Kuta
It is a clean, friendly quiet hotel in the center of Kuta with a good restaurant. 100 meters from the beach. I always stay there.
Hodnoceno 14 srpna 2016

scott od Austrálie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
excellent,,, perfect location,,,
Nice big rooms, cleaned daily, perfect, excellent location, close to shops, waterboom park and beach. Nice quite place, no noise from the street.
Hodnoceno 12 srpna 2016

Kym od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v srpen 2016
We'll be back
This is a very well run hotel. Hard to fault the service from the various staff who were always very pleasant and helpful. Lovely gardens and small pool. Best hashbrowns at breakfast.
Hodnoceno 12 srpna 2016

keryn od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 9 nocí v červenec 2016
i stayed her 12 times and luv it
my fav
Hodnoceno 06 srpna 2016

christophe od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 5 nocí v červenec 2016
Great location
Walking distance from everything. Nice hotel. Away from the noise. Great staff. Very nice breakky. Will be back.
Hodnoceno 04 srpna 2016

Fulong od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
Good hotel
N/a
Hodnoceno 02 srpna 2016

sheng od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červen 2016
nice villa
Great location
Hodnoceno 02 srpna 2016

junie od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Good
Good location
Hodnoceno 01 srpna 2016

Ning od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Sewage odor
We have problem with sewage odour i. The toilet and in the parking lot infront of the rooms
Hodnoceno 27 července 2016


1

Zvolte věrnostní program

PointsMAX
Jazyk
Věrnostní program A Věrnostní program A
Věrnostní program B

V menu vyberte PointsMAX a zvolte váš oblíbený věrnostní program.

2

Vyberte bodovou nabídku

Hotelový pokoj A
Informace o pokoji
Získat
5000 bodů

Vyberte možnost pokoje a bodů pro vámi zvolené ubytování.

3

Vložte členské číslo

Země uvedená v pasu
Členské číslo programu
1234

Během rezervace vložte členské číslo pro vámi zvolený program. Body budou přidány na váš účet po odhlášení z hotelu.

Začněte zde a zvolte si program: