Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1498 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Long fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i september 2014
Always my first choice hotel in Kuching
Big rooms, nice design, comfortable bed
i have been staying at M hotels for all my business trip to kuching as it's the best hotel located near to BCCK. big rooms, comfortable bed.
Anmeldt 30 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sim fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 3 nætter i december 2014
a good neat basic hotel with comfort and cleanines
Room needs, cleaniness and friendly staff
Satisfactory
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JAMES fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 3 nætter i december 2014
Value for money JZ need improve at cleanliness
Location n nice bed
Overall was good . I had been staying at this hotel for few time . However at this recent stay I found they hav e lack of cleanliness and hygiene of the room . The should ask for pest control as the smell from the drainage system is going into the room .
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tammie fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-suite
Boede 4 nætter i september 2014
Clean hotel, good location
Clean hotel, good location
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chiew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i december 2014
Convenient hotel for business trip
convenient, friendly, reasonable price
Convenient hotel for business travellers. Helpful staff
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIM fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 4 nætter i december 2014
room is nice and clean. very good .
The room is big, very clean and cheap.
Very good.
Anmeldt 27 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JAMES fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i december 2014
Value for money
Location
Overall is good but after changing of management , I found out they hygiene of the hotel had been drop . Coz the room have smell and even have d cockroach smell ... Really need look into it Seriously
Anmeldt 25 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chung fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i december 2014
Good Hotel
clean , class , just the left is bad
Anmeldt 23 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

thamie fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i juni 2014
good facilities, value for money
good restaurant, cool swimming pool
i feel like home to stay at 360 , everytime i go to kch must book 360. i am very satisfied with the service at 360 hotel.
Anmeldt 21 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

heng fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i december 2014
good value
clean, big room, comfotable
Anmeldt 17 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: