Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1497 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Chung fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i februar 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Anmeldt 28 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 2 nætter i februar 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Anmeldt 27 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

chee fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe King
Boede 2 nætter i februar 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Anmeldt 22 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shahrir fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i februar 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Anmeldt 20 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ping fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 1 nat i februar 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Anmeldt 20 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shahrir fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 2 nætter i februar 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Anmeldt 20 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kho fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe King
Boede 2 nætter i februar 2014
great hotel
clean
Anmeldt 18 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nurul fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 3 nætter i februar 2014
nice and enjoyable
room, easy parking, services
comfort, beautiful view and easy access to the city
Anmeldt 17 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ANITA fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 3 nætter i februar 2014
the stay was ok
location, wifi & family room
It was a dissapointing staying in this hotel this time cause i was charged extra RM5 per towel per day for the extra towel that i requested for.This was my third stay in this hotel & previously there was no extra charges for towel.Another dissapointing point was i requested for upper parking lot on the first day i checked in but until the last day i checked out i still havent get my parking lot. I dont know whether your staff just dont bother about guest request or what.....totally dissapointing....
Anmeldt 15 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siak fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-suite
Boede 2 nætter i januar 2014
Lovely hotel.. well designed
Big bathroom, great design, just next to mall
Overall the hotel was good. the staff was not friendly. The breakfast was atrocious
Anmeldt 15 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: