Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1497 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Phaik fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Overall good
Clean and spacy room. Overall good. Maybe can improve on the quality and variaty of food for breakfast
Anmeldt 13 juli 2016

hii fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 4 nætter i juli 2016
Everything is good
Would stay again for next trip
Anmeldt 11 juli 2016

Alvin fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 2 nætter i juli 2016
Good value!
the bed was comfortable, adequate power sockets for our devices, tv and wifi worked well, bathroom was spacious and clean. No complaints at all in this department! Cons include the lack of shops around (the shopping mall next door was quite deserted) and check in times was at 2pm, we had to wait a couple of hours for our room despite already requesting for early check in.
Anmeldt 10 juli 2016

Jessica fra Malaysia
Par
Premier
Boede 2 nætter i juli 2016
Comfortable Stay
Comfy room and bed. However, maintenance a little poor. Wall paper peeling all over.
Anmeldt 10 juli 2016

siew fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i juli 2016
Worth to stay
Overall ok
Anmeldt 09 juli 2016

George fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 3 nætter i september 2015
Returning
I have stayed here many times & coming back!
Anmeldt 08 juli 2016

George fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i marts 2016
Good Business Stay
Value for money!
Anmeldt 08 juli 2016

siew fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 1 nat i juli 2016
Good for value
My kids like it very much
Anmeldt 07 juli 2016

Mohammad fra Malaysia
Familie med store børn
Premier
Boede 2 nætter i juli 2016
perfect
the hotel is good ..price cheaper compare to other hotel with same standard, a bit far from city center but its ok if you posses own transport..tq
Anmeldt 05 juli 2016

Yong fra Malaysia
Gruppe
Premier
Boede 2 nætter i juni 2016
Rooms are big for Twin Room
The room is spacious with large bed at Tower A. We feel very comfortable to stay here. Price is reasonable. Location will be slightly out of the center of kuching (water front, carpenter street). Little bit smelly of the room, i think mainly is because the carpet was a bit too old. However, the renovated room feel quite cozy and many furniture were added not long ago.
Anmeldt 30 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: