Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1499 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Izwandi fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2013
Great Stay
Room cleanliness, Friendly staff, Comfortable
It was a great stay. The hotel was close to shopping areas. And located in the middle of the city. It was easy to find restaurant nearby.
Anmeldt 09 september 2013

Sharon fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-suite
Boede 3 nætter i september 2013
Comfortable
Big room, big bathroom with bathtub
Comfortable, no complaint, big room and bathroom, big window overseeing town area n river view
Anmeldt 08 september 2013

AZAIR fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2013
Comfortable stay
Near to shooping area, clean room and near to airport
Anmeldt 06 september 2013

phan fra Indonesien
Gruppe
Deluxe King
Boede 3 nætter i august 2013
convinience, impressive and friendly staffs
convinience, impressive and friendly staffs
pleasent and comfortable, comvinience and friendly staffs
Anmeldt 04 september 2013

TAN fra Malaysia
Gruppe
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2013
Comfortable room
Comfortable bed and big bathroom
Very new hotel with comfortable room and nice service.
Anmeldt 03 september 2013

Kok fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe King
Boede 3 nætter i juli 2013
comfortable standard 3-star city hotel.
large bathroom and room, comfortable beds, near to city but not in the midst of city, a mall connected to the hotel.
Anmeldt 01 september 2013

Faizah fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2013
Very Good Condition in Hotel
room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking, have swimming pool.
I like this hotel because the room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking
Anmeldt 29 august 2013

Sook fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe King
Boede 3 nætter i august 2013
Quality with affordablity
Nice design, Cleanliness and Centrally Located
Anmeldt 28 august 2013

Tianpei fra Kina
Gruppe
Deluxe King
Boede 1 nat i juni 2013
Good hotel but bad location
Nice room, clean
The hotel itself was quite ok. The room was spacious and clean. We didn't talk much with the staff but they were quite ok during check in and check out. The only downside is the location. It was quite far from the city center and we had to take a cab.
Anmeldt 27 august 2013

kok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 3 nætter i august 2013
very comfort
price is ok. affordable
Anmeldt 27 august 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: