Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1498 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

ramesh fra Singapore
Familie med små børn
Premier
Boede 3 nætter i juni 2013
nice
shopping centre along with hotel
clean and spacious room with shopping centre attached to it.not much of option of shop n also not centrally located..overall stay was ok..
Anmeldt 27 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DING fra Kina
Par
Deluxe King
Boede 4 nætter i august 2013
I like 360 Urban resort
comfortable, value for money, cozy
Nice experience in Kuching, especially in 360 Urban resort. Slow and cozy city, quiet and easy. Nice Chinese food, must try kolo mee and the soup. 20 mins walking to water front.
Anmeldt 26 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yoke fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i august 2013
comfortable and relaxing
cleanliness, great view & friendly
Anmeldt 26 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Han fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i august 2013
The location is the key
Location, quietness and price
The easy access to the cbd is the highlight of the hotel, I love the quietness, too.
Anmeldt 25 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benedict fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i juli 2013
A luxury hotel
Nice design, nice view and not convenience.
Anmeldt 25 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeffrey fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 1 nat i august 2013
City Hotel .
Provides Airport shuttle for Rm 6. Free city shuttle. Large room
Check in was a breeze. Clean room . Large comfortable bed. Quiet room with good spread of breakfasts.
Anmeldt 25 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tianpei fra Kina
Gruppe
Premier
Boede 2 nætter i juni 2013
Good location but a bit far
Location, cleanliness
The hotel was good. The room was in good condition and quite clean. I didn't spend much time in the hotel but the overall experience was pleasant. The location was a bit bad. You have to get a taxi to the city.
Anmeldt 20 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bei fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i juli 2013
Clean room
Clean room , freindly staff, easy to parking
Anmeldt 20 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIK fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 1 nat i august 2013
Nice to stay
Cheap, Clean, Nice staff
What a great holiday staying at 360. Will go again..
Anmeldt 20 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wan fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 6 nætter i august 2013
Great hotel. Just like my second home
Nice room, affordable,free parking space
This is not my first time... If i'm not mistaken, it's my third. The only thing you need to be carefull is the bathroom sliding door. My husband was struggling to get out of the bathroom for half an hour because of the roller stucked.
Anmeldt 20 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: