Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1499 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

KUEH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Breakfast Not Many Choice
Location okay
Anmeldt 19 maj 2016

Ray fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i maj 2016
Big room size, Comfy bed
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Anmeldt 19 maj 2016

Muhammad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
poor front desk
to much hidden cost.
Anmeldt 09 maj 2016

mohamad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i maj 2016
Staff not good and well trained
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Anmeldt 08 maj 2016

CHEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier
Boede 2 nætter i maj 2016
Good location
Good location,friendly staff, value for money
Anmeldt 07 maj 2016

IR. fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-suite
Boede 1 nat i maj 2016
Excelent
Not much food and choices for breakfast. The waiter/waitress not having good hospitality and courtesy. Need more train.
Anmeldt 06 maj 2016

Trista fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i maj 2015
Clean, Comfortable, Spacious
Specious room, clean and comfortable for business traveler.
Anmeldt 05 maj 2016

Halmee fra Malaysia
Familie med små børn
Premier
Boede 2 nætter i april 2016
Good
Good
Anmeldt 26 april 2016

Ngar fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 1 nat i maj 2015
Comfortable, Clean & Good Service
Good Choice to stay here.
Anmeldt 22 april 2016

Poh fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe King
Boede 2 nætter i april 2016
Affordable rates, Nice rooms and Professional staff
M Hotel is near to the city center and it has the quality services from professional staff. Just the internet via WIFI was a little slow, or else Facilities will be 5 stars....
Anmeldt 19 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: