Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 628 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Victor fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe Queen Single
Boede 3 nætter i december 2013
Nice and comfort with good viewing to riverside
WIFI good, Room is big and Bed is comfort too
Toilet bath needs to be improved to block water from overflow to the floor wet whenever customer is taking shower
Anmeldt 16 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eliz fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2014
OK
Quite,Clean,Friendly Staff
Anmeldt 16 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Irene fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 1 nat i maj 2014
Great location with many shopping nearby.
Friendly staffs, Great location attractive
Average stay, but the tv channels need to update more.
Anmeldt 11 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Romeo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i februar 2014
Room is Comfort
Got Swimming Pool, Big room, Friendly Staff
The room is big, the traffic from airport to the hotel is smooth. But the location is not at the city. Not easy to get the taxi, even the staff help me to call the taxi but need to wait about 30 minute. But the room is big, the staff is friendly and the process check in and out is fast
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

mastura fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i maj 2014
wonderfull life i hv began
the view/urban style
it was great experienced tht i ever hv and i want to repeat it
Anmeldt 27 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hiong fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i maj 2014
Affordable at reasonable comfort
Affordable, comfortable, location
A swift one-day stay hussle-free, with good views and satisfactory amenities. Value to money choice.
Anmeldt 21 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kim fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2014
I am too satisfied the hotel room bcoz too old
Fast check in n out, shopping center just a door step, calm sorrounding
I am not satisfied for the hotel room coz too old and not central of the town.
Anmeldt 17 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AZIEMAH fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
it was a great stay.
the room, the cleanliness and also the view of the city.
Anmeldt 16 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Han fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i maj 2014
comfortable and pleasant
good location, clean and comfortable room, good security
Great except no hot water shower.
Anmeldt 13 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sok fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2014
Bad cleanliness
Location is convenient, staffs are friendly, the room is big
I would say the hotel cleanliness is very bad. Once I enter the room, I can smell cigarette smell in the room, the ashes were on the window panel, and the carpet is very smelly.
Anmeldt 11 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: