Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 628 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

TEO fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Single
Boede 3 nætter i marts 2014
great location
great location , value for money and quiet surrounding
the hotel was great located and value for money , but one thing need to improve inside the room is the carpet is very smelly , and actually now lot hotel had change they floor into wooden floor...really need to upgrade the carpet .
Anmeldt 25 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dawson fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2014
simple, nice, relax
great location, big room
The room is spacious with fantastic city view. Centrally located and easy to access to anywhere in Kuching.
Anmeldt 24 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Raymond fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Single
Boede 3 nætter i marts 2014
nice big room
big room, good service and nice view
firstly, the reception staff is excellent nice. the seaview room is awesome. there is mini market can be excessed at basement. parking is convenience too
Anmeldt 12 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Caroline fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i februar 2014
Adequate, not great but not too bad.
Clean rooms, fast check in and out, affordable.
It was not really good, this time round, we got a room that had multiple problems. Most of the plugs were not working, the air-conditioner was leaking water every time it was turned on and the worst part is that the water was dripping very near the only plug point that worked. Staff wise, OK, reasonably friendly.
Anmeldt 27 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nancy fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2013
wonderful
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Anmeldt 25 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nancy fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2013
wonderful trip
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Anmeldt 25 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yeoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2014
It's Wonderful hotel .. Wonderful location ..
Big spacious, cleanness and comfortable bed
It's wonderful hotel at wonderful place, easy shopping and had good wifi. Everything is perfect !
Anmeldt 23 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yen fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 2 nætter i januar 2014
Clean Room But Poor Service
Clean, good location, shuttle
The hotel is clean. It is located not far from town and tourist attractions. Hotel provides free shuttle to major attractions.
Anmeldt 21 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ping fra Malaysia
Par
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 1 nat i januar 2014
Nice clean comfy
Nice clean comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Anmeldt 20 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Single
Boede 2 nætter i januar 2014
Nice
Breakfast , staff performance very good,swimming pool
Price good ,manners good , bed comforts,asset complete,air con very cool.bathroom abit small
Anmeldt 13 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: